«Вас використовують»: скандальна Звіробій записала гнlвне звернення до українців

Скандальна волонтерка Маруся Звіробій поділилася у соцмережі новим відео, в якому обізвала всіх «ідіот@ми»

Як передає Politeka.net, на своїй сторінці у соцмережі фейсбук Максим Діжечко, координатор проектів ГО «Юридична сотня», поділився відео від імені Звіробій (щоб подивитися ролик, доскролльте до кінця).

«Терміново Маруся Звіробій Marusya Zvirobiy заблокували на обох акках, у неї нове повідомлення, яке надіслали голубом. P. C. Заблокували через текст від Гіркого Лука про Альфу, це лол», — підписав відео Діжечко.

В кадрі волонтерка розповіла про нібито нові методи боротьби з нею. За її словами, в мережі пишуть, що «її використовують».

«Засрать моє ім’я не вийшло… В спробі його засрать чомусь об’єдналися дуже різні люди, які навіть ворогують місцями між собою… і виявили бажання прийти підтримати боротьбу з «бєспрєделом». Суть же ж непросто в мені, а в тому, що не можна просто так вриватися в будинки без причин і придумувати якісь кримінальні справи. Це не подобається всім і тому люди об’єднуються. І оскільки «всякими дебільними картинками» не получилось зі мною боротися, сьогодні зранку буквально спостерігаю іншу технологію. Логіка маніпулятивна подається наступна: «її використовують два клана…», «от вона була така молодєц ще в Правому секторі, а потім її почали використовувать»… Дебілки, я вам пояснюю, ви ідіоти, вас використовували, використовують і будуть викростовувати. Тільки різниця між мною і вами в тому, що треба виходить і робить якусь справу, а коли ти щось робиш, то починаєш комусь заважать, хтось починає приєднуватись… І ви нікуди з цього не дінетесь. Це не означає, що не треба відстоювати правду свою тільки тому, що ви будете боятися, що до вас приєднається Порошенко…»

Срочно Маруся Звіробій Marusya Zvirobiy заблокировали на обоих акках, у нее новое сообщение, которое прислали голубем.P. C. Заблокировали за текст от Горького Лука про Альфу, это лол.

Gepostet von Діжечко Максим am Sonntag, 1. Dezember 2019

Раніше ми повідомляли, вдома у Звіробій провели обшуки співробітники ДБР і СБУ в рамках розслідування за фактом погроз президентові України. Волонтерка вела стрім, в якому, як вважає слідство, прозвучали погрози на адресу Володимира Зеленського.

Після обшуків вона записала чергове відео, де назвала те, що трапилось, політичним переслідуванням.

«Повторюю ще раз: якщо ти будеш хамити нашим військовослужбовцям, то з тобою станеться все, що там ми за списком тобі пояснювали з Фединою. Якщо ще не доходить. І якщо ти думаєш, що з тобою не станеться, бо ти мені замовив обшук вдома у моєї бабусі, то ти помиляєшся: станеться так, як ми сказали», — заявила волонтер.

«Вас використовують»: скандальна Звіробій записала гнlвне звернення до українців