Kілeрa, якuй вбuв дuтuнy в центрі Києва, нaгoрoдuлu oрдeнoм “Зa мyжнiсть”. Пoдuвiтьcя хтo нuм вuявuвcя

Командир “Правого сектора” підтвердив, що затримані служили у нього.

Андрій Олександрович Лаврега, який стріляв у машину депутата Київської ради В’ячеслава Соболєва та вбuв його трирічного сина, був нагороджений орденом “За мужність” третього ступеня, повідомляє “Страна“.

За інформацією видання, юнак служив у “Правому секторі” у командира з позивним “Червень”. Командир висловлюється про нього як про хорошого снайпера і зразкового бійця.

“Сміливий, відповідальний хлопець, один з кращих снайперів в цій війні. Не по роках талановитий, розумний”, – характеризує його командир.

Указ був підписаний президентом України Петром Порошенком 13 жовтня 2018 року. Прізвище Лавреги знаходиться на другій сторінці документа, який раніше був оприлюднений “Українськими новинами“.

Як додається, під час стрільби з Лаврегою був другий боєць “Правого сектора”. “Він наводив кілера і спілкувався з замовником. Прізвище бійця Семенов. Вони з Лаврегою дружили під час служби”, – стверджує видання.

Нагадаємо, раніше правоохоронці затримали двох підозрюваних у скоєнні замаху на депутата Київської ради В’ячеслава Соболєва, внаслідок якої загинув його трирічний син. Однак глава Нацполіції під час брифінгу відмовився відповідати на питання про те, чи були затримані членами “Правого сектора”.

Kілeрa, якuй вбuв дuтuнy в центрі Києва, нaгoрoдuлu oрдeнoм “Зa мyжнiсть”. Пoдuвiтьcя хтo нuм вuявuвcя