Відповідь вражає: дружина Порошенка зізналася, на що витратила 700 млн з бюджету

Фонд Марини Порошенко отримав з бюджету України 700 мільйонів

Про це інформує Telegram-канал «Жінка з косою» (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Зокрема, журналісти вирішили поцікавитися у колишньої першої леді, на що з держбюджету було перераховано на рахунки фонду Порошенко 700 мільйонів гривень.

«Повірте, мені, що в порівнянні з іншими країнами це дуже маленька сума, яка повинна виділятися на підтримку культури і мистецтва в державі, яка хоче бути незалежним, пишатися своєю культурною, національною спадщиною… І тому давати якусь оцінку виділеним коштам я б не рекомендувала», — заявила Марина Порошенко.

Автори публікації задаються питанням, невже Україна перемогла бідність, якщо фонд Порошенко отримує такі суми.

У мережі також дивуються через відповідь Марини Порошенко на журналіста, який найкращий проект реалізував її фонд за ці три роки. За її словами, вони нібито «всі були хорошими».

«Висновок простий: всі хороші проекти на папері, в реальності гроші просто розпиляли, що навіть не зуміли хоча б створити якийсь грандіозний «виставковий» проект, яким можна було б хоч хвалитися. Запитайте у команди Зеленського, що більше нікуди 700 мільйонів подіти?», — резюмували у «Жінки з косою».

Раніше ми повідомляли про те, що Петра Порошенка відмежовує від тюрми лише одна людина. Про це заявив нардеп від «Слуги народу» Максим Бужанський».

За його словами, глава ГПУ Руслан Рябошапка має всього лише кілька днів, на те, щоб внести подання в парламент на зняття недоторканності з екс-президента Петра Порошенка. Якщо він цього не зробить, відповідь послідує негайно, впевнений парламентарій.

«На нього ляже вся відповідальність за те, що Порошенко сховається за політичними акціями – це раз.  І друге: всім буде абсолютно очевидно, що Рябошапка  конкретно покриває його. І це вже не назвеш збігом, не назвеш випадковістю», — підкреслив нарлеп.

Відповідь вражає: дружина Порошенка зізналася, на що витратила 700 млн з бюджету