Йому кінець! СБУ проводить терміновий обшук в Медведчука. Все заблоковано – переривають повністю

Правоохоронці проводять обшук будівлі, де знаходиться офіс лідера партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука.

Про це повідомив нардеп від ОПЗЖ Рінат Кузьмін.

Обшуки проходять за адресою вул. Велика Васильківська, 23-б. Тут зареєстрована організація Медведчука “Український вибір”.

“За цією адресою знаходиться офіс лідера політради політичної партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука. Мене не пустили. Двері відкрили озброєні автоматами люди з написами “СБУ” на грудях. Схоже, вони проводять якісь слідчі дії. У цій будівлі знаходяться офіси народних депутатів. Проведення обшуків у депутатів, в їх приймальних є злочином”, – оголосив Кузьмін.

Він пригрозив СБУ “притягнення до кримінальної відповідальності усіх причетних”.

Прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська в коментарі “РБК-Україна” підтвердила факт проведення слідчих дій за даною адресою. При цьому вона відмовилася уточнювати, з якої причини їх проводять.

“Це проводяться не обшуки, а інші слідчі дії”, – сказала вона.

Нагадаємо, партія кума Путіна Віктора Медведчука “Опозиційна платформа — За життя” отримала другий результат на парламентських виборах, провівши за списком 37 своїх депутатів. Разом із мажоритарниками вона отримала 43 місця у Верховній Раді 9-го скликання.

джерело

Йому кінець! СБУ проводить терміновий обшук в Медведчука. Все заблоковано – переривають повністю