Щoб раз і назавжди poзстaвuтu вcі крапки на рaхyнoк Зeлeнcькoгo пpoшy вciм переглянути це вiдеo

Освіжимо декому пам’ять. В День незалежності 24 серпня 2014 року. Військовий парад з розмахом, по Хрещатику пройшла воєнна техніка, новітні зразки, які виготовлені в Україні.

Вся ця техніка відразу після параду буде направлена в зону проведення АТО.І як тоді стверджували, парад не вплинув на рівень боєздатності Збройних сил України під час боїв за Іловайськ.

Сьогодні, дуже хочеться подивитися в очі і запитати – скільки ж тобі ще треба знищити життів, що б нажертися ??Вибачте, немає слів, немає сил вже оплакувати. Скільки ще Ми, Українці будемо мовчати і думати … ..

Крім цього, нагадаємо команда Зеленського виклала в мережу ВІДЕО яке досі не публікувалосьМи жодного разу не викладали це відео, тому що принцип нашої команди — не піаритися на війні (як це роблять всі), а допомагати і вирішувати проблеми.Але просто від душі.

Ми знаємо, з ким ми в одній команді. І з якою метою ми тут. Переможемо

Зеленський в АТО

Зараз у Львові триває грандіозний концерт "Кварталу" …. 2 поспіль. Але ви, напевно, чули про провокації, які відбулися годину тому під концертним залом.Усе чітко за схемою: питання в одну сторону, гучні вигуки і атрибутика, яку зняли всі, хто треба…Дякувати Богові, все закінчилося мирно. Нас тішить те, що Володимир не звертає уваги на провокації.Спасибі вам за шалену підтримку!Ми жодного разу не викладали це відео, тому що принцип нашої команди — не піаритися на війні (як це роблять всі), а допомагати і вирішувати проблеми.Але просто від душі. Ми знаємо, з ким ми в одній команді. І з якою метою ми тут. Переможемо.#зробимоїхразом

Gepostet von Команда Зеленського am Freitag, 8. Februar 2019

Щoб раз і назавжди poзстaвuтu вcі крапки на рaхyнoк Зeлeнcькoгo пpoшy вciм переглянути це вiдеo