Потрібен розголос у любій формі! Нелюдів які вбuли Даню збираються відпустити на свободу (ВІДЕО)

Jonny Holms

Я прошу всіх знайомих журналістів, правників та правозахисників звернути на це увагу. Я прошу всіх знайомих, які наразі перебувають в ВР, в оточенні президента, до яких я ніколи не звертався за допомогою, наразі дуже потрібен превентівний разголос.

Це стосується не тільки Дані чи друзів та родини. Це стосується людяності.

Вбивці чотирьох мирних граждан України, у т.ч. двох підлитків, не будуть покарані? Громадяни України, що скоїли терористичний акт у мирному Харкові, опиняться героями в росіїї??? Назвіть батькам ціну цієї «сделки с дьяволом». Чи спростуйте публічно цю новину. Бо у всьому світі немає нічого більш страшного, ніж тероризм проти дітей.

Пам’ятайте, що завтра у мирному місті саме ваши діти можуть стати жертвами покидьків. Пам’ятайте, що саме для того, щоб війна не прийшла до мірних міст, українскі війскові та добровольці віддають своє життя.

Прошу максимального разголосу у будь-якій формі…

Andriy Tsaplienko

Дуже боляче. Все розумію, але не можу не написати.

15-річний Даня Дідик йшов попереду колони з українським прапором під час ходи гідності в Харкові у 2015 році. Терористи, які спостерігали за рухом колони і підірвали вибуховий пристрій з телефону, не могли не бачити, що до вибухівки підходить дитина.

Але вони натиснули кнопку і вбили Даню і ще трьох українських активістів. Нелюдів збираються відпустити на свободу. Я щойно дізнався, що росіяни включили в список на обмін Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцького та Сергія Башликова.

Встановлена ними в снігу МОН-100 це два кіло тротилу і чотириста 10-мм шариків зі сталі.

Коли тротил вибухає, вони летять на 120 метрів вперед. І цей сталевий дощ мав викосити десятки людей. Більшість врятувала «Газелька», яка раптово стала між міною і натовпом. Маленький патріот Даня і ще троє українських активістів загинули.

І в моєму рідному Харкові після теракту, ще довго не було ходи з українськими прапорами. Ці покидьки саме цього й хотіли. Щоб Харків, де тисячі латентних сєпарів досі чекають на «русское наступление», боявся.

Цього хотіли й ті люди в Росії, які мали заплатити Дворнікову, Башликову і Тетюцькому за цей страх і смерть харківських патріотів.

Майже триста наших полонених в Росії та на окупованій території. Їх треба витягати. Достатньо послухати розповіді про тортури від тих, хто повернувся звідти. Питання в тому – яка ціна.

Що відчуватимуть батьки Дані, коли вбивць просто відпустять до Росії. На честь Дані Дідика пропонували назвати харківську школу, де вчився маленький патріот. Хтось впливовий зробив так, аби цього не сталося. В мене все.

Під стінами обласної державної адміністрації у Харкові проходить протест проти обміну звинувачених в теракті 22 лютого 2015 року біля Палацу Спорту, коли загинули чотири людини, зокрема двое неповнолітніх. #Харків #протест #обмін

Gepostet von DARKHUNTER am Mittwoch, 25. Dezember 2019

Источник: puer-press.org.ua

Потрібен розголос у любій формі! Нелюдів які вбuли Даню збираються відпустити на свободу (ВІДЕО)