“Будемо нападати”: Звіробій біля будівлі ДБР влаштувала істерику і сипле погрозами. “Трясеться від страху”

Волонтерка, колишня учасниця АТО Маруся Звіробій 26 грудня прийшла на допит у ДБР і пригрозила, що має намір там не тільки захищати себе, але і нападати.

Ролик з її зверненням опублікував Telegram-канал PavlovskyNews. На ньому Звіробій у звичній істеричній манері розкритикувала судову систему України, зазначивши, що вважає її підконтрольною владі.

“У мене буде допит. Зараз я тут стою як свідок. Перекваліфіковується у нас в Україні ця справа на підозрюваного протягом декількох секунд. Суди у нас проводяться бездоказово і незаконно. У мене є претензії до товариша Труби з приводу того, як він журить суддів”, – сказала волонтер.

Вона також підкреслила, що, якщо її справою займається центральний апарат ДБР, то ухвала повинна була бути підписана Шевченківським судом. Однак за дивним збігом обставин її підписав скандально відомий Печерський суд.

“Тому ми ж будемо не тільки захищатися, ми будемо ще і нападати. Для того, щоб нападати, нам треба єдність і відставити трохи свята і займатися своїми побратимами. Чим я і буду займатися”, – підкреслила Звіробій.

Відзначимо, що під будівлею ДБР, людей не дуже багато. Журналістів з камерами – стільки ж, скільки і її прихильників.

“Будемо нападати”: Звіробій біля будівлі ДБР влаштувала істерику і сипле погрозами. “Трясеться від страху”