Вперше в історії Зеленський разом з Порошенком привітали українців з Новим роком: кого і де слухати

Володимир Зеленський і Петро Порошенко записали новорічні привітання

Президент України Володимир Зеленський , а також його попередник Петро Порошенко привітають українців з Новим Роком 2020. Побачити їх можна буде по телевізору 31 грудня о 23:55.

Вітання з Новим роком чинного президента України Володимира Зеленського вийде на телеканалі “1 + 1” о 23:55. Про це йдеться в телепрограмі каналу на офіційному сайті. До показу новорічного привітання президента традиційно приєднаються і інші центральні канали.

Також в ЗМІ з’явилася інформація про те, що п’ятий президент Петро Порошенко збирається в цей же час вітати українців з Новим роком на телеканалі “Прямий”. Однак, на сайті вказана телепрограма до 23:00 31-го грудня.життяСвято 28 грудня: що не можна робити в цей день, головні прикмети

Володимир Зеленський, за даними “Країни”, відзначить новий рік у державній резиденції “Синьогора”, яка розташована біля села Гута Івано-Франківської області. Цікаво, що там же відзначав зимові свята Петро Порошенко з родиною в минулому році. Крім президента і дружини, в “Синьогору” приїде глава АП Андрій Богдан зі своєю дівчиною Анастасією Слічна. Також запрошені всі заступники глави ОП зі своїми дружинами. Поки під питанням – чи приїде туди прем’єр Олексій Гончарук.

Нагадаємо, що в 2018 році за хвилину до Нового року Володимир Зеленський привітав українців зі святом і заявив про свій намір балотуватися в президенти.

Источник: www.bn24.biz.ua

Вперше в історії Зеленський разом з Порошенком привітали українців з Новим роком: кого і де слухати