Вчинок відомого репера Серьоги відразу після кaтaстpoфи українського літака в lрaнi cкoлихнyв країну

Серьога в поезії провів паралелі між авіакатастрофою і іншими подіями в світі в день трагедії

Після краху українського літака в Ірані і загибелі 176 осіб, включаючи 11 громадян України, на борту Boeing-737 авіакомпанії МАУ, в Україні 9 січня оголошено днем жалоби. Суспільство тужить за жертвами катастрофи, і в аеропорт “Бориспіль” і під іранське посольство в Києві люди приносять квіти і паперові літачки. Білоруський репер Серьога, також відомий під псевдонімом Поліграф ШарікOFF, написав зворушливий вірш з приводу трагедії.

Артист і студент Харківський авіаційного інституту опублікував поезію на своїй сторінці в Facebook.

У творі екс-учасник шоу “Танці з зірками 2019” Сергій Пархоменко провів паралелі з іншими подіями на міжнародній політичній арені в день авіакатастрофи – зокрема, офіційну церемонію відкриття 8 січня газопроводу “Турецький потік” за участю президентів Туреччини, РФ, Сербії та прем’єра Болгарії.

Також у вірші Серьога зазначив низку інших “збігів”, що тривають бойові дії, загибель людей “за планом ферзя”.

Боїнг вранці без жодного попередження в хмарах перетворився в кривавий квітка це все збіг .. все збіг .. в цей день запустили турецька потік в терміналі зустрічали без осіб привиди губи тихо шепотіли .. донька .. синок це все збіги, всі збіги в цей день запустили турецька потік все балансу земної как-будто би заради хомо ера за ерою один одного тіснять ці хомо як раніше один одному не раді .. між цими хомо як раніше різанина сто століть, сто епох, сто царів, сто імперій з того часу, як з дерев спустилися, тремтячи жодного дн я без образ і істерик вбивають один одного, плоди і множити все як раніше, вигадливих камінчиків заради, заради шкур про запас і печер видових Переможцям життя як раніше нагороди самки, солодко поточні, зебри і леви колісниці в багряному як сонце металі і ковчеги з добром, що осметіть можна за кривавою баталією знову баталія пішаки падають в безодню за планом ферзя і сміються одні, газ хитаючи по трубах і з надією в грудях спати йдуть ночами, і ридають інші, хитаючись над трупами, голосами поганими звуть ката безпечним ременем обіймаючи сидіння хтось спав, хтось думав про щось в ту мить це все збіг .. все сов падіння написали того ранку провідні ЗМІ.

Серьога написав вірш про крах літака МАУ в Ірані (Фото: facebook.com/SeryogaBook)

Користувачі мережі жваво відреагували на поезію і відзначають талант артиста, який дуже зворушив своєю твором з приводу страшної катастрофи літака в Ірані

  • Браво, Сергій. Все в точку. Все по справі. Зачепили всіх.
  • Неймовірно сильно і правдиво … і від цього боляче душі …
  • Як боляче … все в точку … давайте любити один одного;
  • Сердечне співчуття всім рідним і близьким. Царство Небесне всім, хто був на борту PS 752. Під час аварії літака загинули 28 дітей …

Серьога написав вірш про крах літака МАУ в Ірані (Скрін коментарів facebook.com/SeryogaBook)

Джерело

Вчинок відомого репера Серьоги відразу після кaтaстpoфи українського літака в lрaнi cкoлихнyв країну