Тeрмiнoвo!Рeпocт! Iрaн в eкcтрeннoму пoрядкy нaмaгaєтьcя приховати сліди yдaрy рaкeтoю і згoртaє yлaмкu бульдозерами

У соцмережах з’явилися фотографії з місця аварії українського “Боїнга” в Ірані, на яких відображено, як іранці тиснуть бульдозерами уламки, імовірно, намагаючись приховати факт ракетного удару.

У зарубіжних сегментах соціальної мережі Twitter з’явилася інформація про те, що  Іран намагається приховати від світової громадськості факт того, що український авіалайнер, який зазнав катастрофи в районі Тегерана, був збитий ракетою  ЗРК “Тор” .  Відповідні фотографії, на яких зображено, як іранці тиснуть бульдозерами уламки на місці аварії, були опубліковані на сторінках британського журналіста  Еліота Хіггінса і німецького  Джуліана Ріпці

“Все більше і більше повідомлень від людей, що мають доступ до місця аварії, про те, що уламки були знесені в купу, що робить даний судове розслідування практично неможливим”, – пише на своїй сторінці британець.

“Я чув заяви по рейсу № PS752, що сміття тепер знесений в купу, хто-небудь бачив подібні заяви?” – уточнює у своїх передплатників Хіггінс.

Подібну інформацію з відповідними фотографіями з місця аварії опублікував німецький журналіст Джуліан Ріпці: “Іранці знесли бульдозером місце аварії рейсу # PS752 !!! Чорний ящик – найстійкіший об’єкт на всьому літаку – “був пошкоджений і втратив частину своєї пам’яті”, кажуть іранці, які не хочуть, щоб виробник стосувався коробок. Холоднокровні вбивці в Тегерані пробують все “

Источник: bbc-ccnn.com

Тeрмiнoвo!Рeпocт! Iрaн в eкcтрeннoму пoрядкy нaмaгaєтьcя приховати сліди yдaрy рaкeтoю і згoртaє yлaмкu бульдозерами