Тeрмlнoв0! Тимошенко пiшлa ВA-банк і пoчaлa сaмoстiйнo змінювати влaдy в Укрaїнi. Юля cклuкaлa… (Відео)

Чотири рази судима і двічі сиділа за корупційні злочини, замовні вбивства і замахи Юлія Тимошенко почала змінювати владу в Україні.

З широкого плеча Юлія Тимошенко заявила, що потрібно негайно скидати всю владу в Україні.

Таку заяву ЮВТ зробила після скандалу з прем’єр-міністром України.

Глава «Батьківщини» заявила, що опубліковані розмови Гончарука відкрили очі українському суспільству, додавши, що «слуги народу» є невігласами, якими керують зовнішні сили.

На думку Тимошенко, зараз не має значення, відбудеться відставка прем’єр-міністра чи ні: «Цю владу треба негайно міняти всю – від некомпетентного Президента до кожного некомпетентного чиновника, якого він привів з собою.

А також депутатів, які голосують за продаж землі, повернення грального бізнесу, знищення малого та середнього підприємництва.

Їх усіх треба негайно прибирати ».

Українці шоковані цинізмом Тимошенко.

Вчора прем’єр-міністр Гончарук обговорював приватні питання в приватній бесіді і Тимошенко вважає, що це привід для повалення влади.

У коментарях нагадали Тимошенко, що існують і плівки «Тимошенко-Лазаренко», де Тимошенко обговорює з росіянами газові махінації на мільярди доларів. Де Тимошенко і Лазаренко наносять Україні непоправні утрати.

Також існують плівки «Щербаня», де Тимошенко дає прямий наказ ліквідувати бізнесмена. Згодом Щербаня розстріляли в упор.

Також існують плівки, де Тимошенко і Лазаренко дають прямі накази на вбивства своїх конкурентів. За версією слідчих тих часів, Тимошенко і Лазаренко причетні як мінімум до 9 замовних убивств:

Цинізму кривавих мерзотників з 90-их немає меж! Пройшло 27 років і на превеликий жаль, такі криваві мерзотники як Тимошенко, досі при владі.

Нагадаємо, що буквально кілька днів тому Юлія Тимошенко запропонувала Порошенко піти єдиним фронтом проти Володимира Зеленського та його команди.

Країна зобов’язана знати правду! Не полінуйтеся і поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах …

Источник: www.bn24.biz.ua

Тeрмlнoв0! Тимошенко пiшлa ВA-банк і пoчaлa сaмoстiйнo змінювати влaдy в Укрaїнi. Юля cклuкaлa… (Відео)