«Нe звoлiкaйтe! Чим швидше, тим більше шансів вилікуватись! В мене сил залишилося небагато»: Аллу Мазур очікує вaжкa oпeрaцiя

Відома столична телеведуча поділилася тим, як проходить її боротьба з онкологією та які наслідки вона дає.

Онкохвора телеведуча Алла Мазур вирішила підтримати всіх онкохворих та розповісти всю правду про власне лікування. Про це вона написала на своїй фейсбук-сторінці.

Спочатку зірка телебачення хотіла якомога менше афішувати власну боротьбу з раком, однак згодом переконалася, що її історія може допомогти решті. Алла розповіла, що пройшла вже чотири курси хіміотерапії та втратила волосся. Попереду ще кілька хіміотерапій, а сил залишилося небагато. Ведуча поділилася тим, що на неї ще очікує операція, але прогрес уже є.

Алла Мазур зауважила, що в боротьбі з онкологією головне — не панікувати та одразу почати лікуватися, не сподіваючись, що само мине. Важливо перевірити діагноз у декількох місцях та фахівців. Знайти свого лікаря та довіритися йому.

Відома телеведуча наголосила, що всім необхідно регулярно перевірятися та пильнувати своє здоров’я.

Я знаю: про це у нас не люблять говорити публічно. Воліють залишити в колі близьких друзів і родини. І згадують в…

Gepostet von Алла Мазур am Dienstag, 12. November 2019

При цьому, незважаючи на лікування, вона продовжує вести програму “ТСН. Тиждень”.

Так Алла Мазур виглядала до початку лікування хіміотерапією:

А недавно ведуча поділилася фотографією, зробленою в лікарні, і вперше розповіла про те, як бореться з онкологією. Вона зазначила, що побічні ефекти хіміотерапії відбилися на її зачісці.

Ви запитуєте, як я? Чесно кажучи, планувала полікуватись в тиші, щоб повідомити вже фінальну добру новину) Але хочу…

Gepostet von Алла Мазур am Donnerstag, 16. Januar 2020

“Четверта хімія мені далася легше, ніж попередні три, хоч сил небагато. Побічні ефекти – традиційні, і це помітно по зміні зачіски. Але прогрес є”, – зазначила телеведуча.

Алла Мазур наголосила , що ні в якому разі не можна зволікати з регулярними перевірками свого стану здоров’я. Адже на ранніх стадіях є більше шансів вилікувати цю страшну недугу.

«Нe звoлiкaйтe! Чим швидше, тим більше шансів вилікуватись! В мене сил залишилося небагато»: Аллу Мазур очікує вaжкa oпeрaцiя