Ветеран АТО дав Киві по бороді через Медведчука (ВІДЕО)

Народний депутат від фракції «Опозиційна платформа – За життя» Ілля Кива отримав кулаком в обличчя від ветерана АТО Михайла Майнмана. За нашою інформацією, причиною сутички між чоловіками став Віктор Медведчук.

Сьогодні, 22 січня, близько 12-ї години дня у київському ресторані «MOCCO» сталася бійка між народним депутатом Іллею Кивою та ветераном АТО Михайлом Майнманом.

Відео інциденту опублікував у Facebook Юрій Назарук.

Нардеп проводив у ресторані зустріч, але раптом почав провокувати одного з відвідувачів закладу, підійшов до нього та спробував вдарити головою. У відповідь Кива отримав удар по обличчю.

Відвідувачем, з яким у Киви виникла сутичка, виявився патріот і ветеран АТО Михайло Майнман. Після конфлікту охорона нардепа напала на ветерана, а сам він повернувся за стіл і продовжив зустріч.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=889394694842803&id=100013168413847

За словами очевидця, з яким вдалося поспілкуватися ІНФОРМАТОРу, суперечка між Кивою і ветераном виникла через Віктора Медведчука. Майнман дорікнув нардепу, що він продався Медведчуку і тепер прислуговує йому. Після слів про Медведчука Кива накинувся на ветерана АТО і спробував вдарити його головою, але натомість сам отримав удар по голові.

Нагадаємо, Ілля Кива звернувся до прихильниць і розповів, коли йому краще надсилати еротичні фотографії.

Источник: informator.press

Ветеран АТО дав Киві по бороді через Медведчука (ВІДЕО)