Приставив нiж дo гoрлa і сказав я тебе… : Друг cкaндaльнoгo депутата Ківи нaпaв на офіціантку i…

У мережі бурхливо обговорюють зняте в одному з пабів Полтави відео, на якому нетверезий відвідувач виймає кинджал і приставляє його до горла офіціантки, погрожуючи вбити. Колезі, що кинулася захищати її, агресивний клієнт дає стусана. Залишаючи заклад, хуліган піднімає руку в нацистському вітанні.

Полтавчани дізналися в агресивному відвідувача паба чоловіка, відомого в кримінальних колах на прізвисько Воробей. Він близький друг нардепа від «Опозиційною платформи – За життя», а з недавніх пір голови міської організації цієї партії Іллі Ківи, який 22 січня відзначився бійкою в київському ресторані.

39-річний Воробей – колишній боксер, колишній член злочинного угруповання «Бригади Толстого», виконує функції охоронця і водія Ківи, коли з’являється в рідній Полтаві. З хуліганом знаходився його товариш, однак і він, і стояв за стійкою бармен побоялися вгамувати знахабнілого чоловіка.

Інцидент в Полтаві трапився місяць тому, але відео потрапило в інтернет тільки зараз.

Увага, в відео присутня ненормативна лексика!

Користувачі соцмереж дорікають поліцію в замовчуванні цього злочину і вимагають об’єктивного розслідування.

За словами спікера ГУ НП в Полтавській області Юрія Сулаєва, фігуранти справи встановлено, щодо людини, який погрожував ножем офіціантці, відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією «Хуліганство». Розслідування веде Полтавський міський відділ поліції.

Источник: www.bn24.biz.ua

Приставив нiж дo гoрлa і сказав я тебе… : Друг cкaндaльнoгo депутата Ківи нaпaв на офіціантку i…