“Починайте молитися бл* ді”, – сkaндaльнuй нардеп Кива записав відео, в якому oгoлoшyє пoлювaння на екс-депутата Ради

Депутат Верховної Ради Ілля Ківа записав загрожує відеозвернення, в якому оголосив полювання на екс-нардепа Артема Палатного. Він загрожує йому в’язницею.

Депутат проросійської партії ОТЗЖ Ілля Ківа знову потрапив в скандал. він записав відео, в якому загрожує колишньому нардепу від нині неіснуючого БПП Артуру Палатний. Ролик був оприлюднений на його офіційній сторінці в  Facebook . Ківа назвав Палатного “головним сутенером” України і звинуватив його в організації проти себе кампанії по дискредитації.

“Смотри: я жив и здоров, готов к нападению и точно не стону, как твоя су*ка Моня”, – заявил Кива. Под Моней депутат, очевидно, подразумевает ветерана АТО Михаила Маймана, от которого на днях получил в лицо в ресторане Киева. Депутат признал, что сам далеко не идеален. “Да, я плохой, но я иду за тобой и за твоими гадами”, – пригрозил Кива.

Он также назвал Палатного “оборотнем в погонах”, обвинил в организации проституции, а также пообещал посадить в тюрьму. “Я посажу вас, я закрою ваши публичные дома, я засуну их в ваши вонючие рты”, – заявил депутат ОПЗЖ. Он уточнил, что остановить его в этой миссии могут только Бог, мама и некий руководитель. Кого он имеет в виду, Кива не уточнил.

Пятничное!

Gepostet von Илья Кива am Freitag, 24. Januar 2020

 

“Починайте молитися бл* ді”, – сkaндaльнuй нардеп Кива записав відео, в якому oгoлoшyє пoлювaння на екс-депутата Ради