Цей хлопчик вийшов з кoмu і розповів тaкe, від чоrо всі “пpoзрiлu” такоrо не знають навіть свящeннuкu

Батько з сином потрапили в автоkатастрофу. Шестиріччя Алекс постраждав від внутрішньої декапитації (відділення голови від тіла), але хлопчик не nомер, а впав у kому. Через два місяці він прийшов до тями і розповів те, у що важко повірити навіть його батькам.

Коли Алекс вийшов з коми, він міг тільки подавати сигнали «так» і «ні». Папа задавав йому сто питань: чи не відчуває синок болю, чи хоче їсти, страшно йому і так далі, і Алекс весь час відповідав “ні”.

Тоді батько жартома запитав, чи немає навколо нього ангелів, і син відповів: «так». Син дав батькові зрозуміти, що вся кімната була повна ангелами. Кевін подумав, що, мабуть, Алекс фантазує, або у нього проблеми з мозkом.

Перше, про що Алекс запитав Кевіна, вийшовши з коми: «Ти мій батько?» «Так, – відповів Кевін, – чому ти питаєш?» «Тому, що мого батька з машини витягли п’ять ангелів і посадили біля краю дороги, – сказав Алекс, додавши, – чотири ангели несли твоє тіло, а п’ятий тримав голову ». Дійсно, Кевін, незважаючи на міцну конструкцію і той факт, що він вилетів з вікна і пролетів кілька метрів перед тим, як приземлився, не мав ні ударів, ні навіть подряпин.

Алекс розповів батькові, що бачив, як того відвезли на «Швидкої допомоги». «Ти не міг цього бачити, тому що тебе відвезли на вертольоті до мене», – заперечив батько. «Я не з вертольота тебе бачив, а з раю», – спокійно відповів Алекс.

Дружина Кевіна, Бет, ще до того, як вони з чоловіком вперше побачили Алекса після аварії, сказала доктору: «З Алексом все буде в порядку, він одужає, і його історія стане відомою світу». Лікарі ж запевняли, що Алекс, якщо і виживе, не зможе говорити, ходити, сидіти, є, і буде овочем.

Вранці, коли Алексу збиралися робити операцію по возз’єднанню хребта, сталося диво. Рентген показав, що хребет вже зрісся. Багато людей молилися за Алекса. Дві жінки, які ніколи один одного не бачили, молилися за Алекса, і обидві сказали, що уві сні бачили, як три ангела стояли поруч з ліжечком Алекса і підтримували його голову. Дивно, що коли Алекс вийшов з коми, йому ніхто не говорив, що в його голову помістили болт, але хлопчик знав про це – це ще одне підтвердження істинності історії.

Описуючи рай, Алекс назвав його «бездоганним». Райські ворота, що відливають різними кольорами, чимось схожі на риб’ячу луску, тільки набагато красивіше. Алекс сказав, що за райськими воротами він розмовляв з ангелами. «Про що говорили ангели, синку?», – поцікавився батько. «Про повернення Бога», – відповів Алекс. Батько Кевіна – лікар, він керує медичним дослідницьким центром. Кевін каже, що після цієї події його духовний світ дуже змінився.

Зараз Алексу 15 років, він нічого не відчуває нижче шиї і дихає через спеціальний пристрій. Алекс дуже любить спорт. Всі четверо дітей в сім’ї отримують домашню освіту. Алекс хоче стати місіонером. Батьки йому кажуть, що він вже їм є, але він не вірить.

Цей хлопчик вийшов з кoмu і розповів тaкe, від чоrо всі “пpoзрiлu” такоrо не знають навіть свящeннuкu