“Аваков є главою грального бізнесу в Україні” – прокуратура. Народ відповідає: “Ще розливайки і нapк0тuкu теж кришують”

Аваков є главою грального бізнесу в Україні – прокуратура отримала неспростовні факти. Принаймні його управління «кришує» весь гральний напрямок в країні, вважають в службі. Аваков є главою грального бізнесу в Україні – прокуратура Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що правоохоронні органи, які повинні перешкоджати гральному бізнесу, зараз «кришують» цей напрям.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

«Зараз в країні склалася ситуація, коли особи, на яких законом покладено обов’язок протидіяти« гральному бізнесу », його очолюють. Це неприпустимо і роль прокуратури в цьому напрямку буде жорсткою і безапеляційного », – підкреслив він.

Також, як повідомляється, за результатами наради в ГПУ прийняли рішення про створення спільних робочих груп правоохоронних органів, а також забезпечення системної роботи і координації діяльності в напрямку протидії гральному бізнесу.

*******Serega Solomoychenko Ещё разливайки и наркотики в ЗАПОРОЖЬЕ тоже крышуют. Vladimir Savchenko Насчет “жестокой и безапелляционной роли роли” – свежо питание, да $ерется с трудом. В лучшем случае перехватят инициативу себе. Юрій Морозенко А ще він наркомафією керує…

Владимир Гуля Красиво сказано, але без покровительства прокуратури та СБУ жодному Авакову таке не під силу. Чому ж ви раніше не бачили грального бізнесу до звернення Президента, тим паче що громадяни зверталися і до прокуратури і СБУ з повідомленнями про зали ігрових автоматів. Але ж такої реакції не було.

Джерело

“Аваков є главою грального бізнесу в Україні” – прокуратура. Народ відповідає: “Ще розливайки і нapк0тuкu теж кришують”