Тiлькu рeпрeсiї і мaсoвi зaчuсткu врятують Україну “, – Ілля Ківа зaклuкaв очuстuтu країну вiд ycьoгo прoyкрaїнcькoгo

Одіозний народний депутат знову образив цілу націю на своїй сторінці в соціальних мережах. Ківа назвав українців “хворий нацією, яка живе на повідку у західно-американських фондів і п @ д @ зростати”.

Депутат Верховної Ради України Ілля Ківа, відомий своїми неадекватними заявами, знову опустився до образ на адресу українців. Свою злість він висловив в пості на сторінці в ” Фейсбуці “. Одіозний народний депутат знову образив цілу націю на своїй сторінці в соціальних мережах. Ківа назвав українців “хворий нацією, яка живе на повідку у західно-американських фондів і п @ д @ зростати”.

” Нас просто перетворили на безмозка бидло і відключили свідомість. Роками нас просочували ненавистю один до одного і системно знищували через голод і злидні. Вони нищили медицину і освіту, успішно розпродавали і розкрадали залишки нашої великої країни під виглядом економічного прориву “, – пише політик.

Далі він додає, що зараз в Україні існує “час кривих дзеркал, де наркомани і бариги стали ветеранами і шанованими людьми, цинічні вбивці – активістами і рупорами громадської думки. ЛГБТ-шанувальники – волонтерки і” скорботними вдовами “, регочучої в перервах між черговими уявленнями , а сутенери – народними депутатами “.

Єдиний вихід із ситуації, на думку скандального нардепа, це ” безжалісні репресії і чистки від цієї всієї бруду”.  ” В іншому випадку нас роздеруть на частини і ми зникнемо як народ і нація”, – резюмував політик.

Природно, такі слова викликали шквал обурення в коментарях. Ківу обізвали “підстилкою фашизму” і нагадали його минуле в “Правом секторі”.

Як ми вже  повідомляли раніше, одіозний і скандальний політик Ківа показав своє справжнє обличчя до тих своїх співвітчизників, які шанують пам’ять жертв Голокосту, в той же час прихильно ставляться до особистостей Степана Бандери і Романа Шухевича.

Тiлькu рeпрeсiї і мaсoвi зaчuсткu врятують Україну “, – Ілля Ківа зaклuкaв очuстuтu країну вiд ycьoгo прoyкрaїнcькoгo