П’ять років тому не стало Кузьми. Підбірка рідкісних фото Андрія з сім’єю

2 лютого 2020 року минає 5 років з того дня, як Андрія Кузьменка, якого більшість з нас знали як Кузьму Скрябіна, вже немає із нами. Його безглузда смерть у ДТП на трасі Кіровоград-Кривий Ріг вразила мільйони українців. Люди і досі вважають, що втратили народного пророка…

Усі пам’ятають Кузьму як веселого музиканта, який говорив суржиком, не стидався матюків, де це було доречно, і рубав, як-то кажуть у народі, правду-матку з плеча. Його дотепи, неймовірне почуття гумору та неудавану щирість пам’ятають усі глядачі телешоу з Кузьмою та всі фанати його пісень.

Проте мало хто знає, яким був Андрій в особистому житті. Тому публікуємо фото Кузьми Скрябіна у колі родини: дружини, донечки, батьків.

Андрій був дуже дбайливим чоловіком та батьком. В інтерв’ю він не раз зізнавався, що Новий рік завжди зустрічає з донькою та дружиною. Ті гроші, що можна заробити на новорічних корпоративах, ніколи не замінять справжнього сімейного тепла.

Скрябін не приховував, що був дуже сором’язливим у дитинстві, і саме такою була його Бася (донечка Марія-Барбара).

До речі, музикант колись зізнався, що дуже любить Барбару Брильську (як Польщу і все польське). Кузьма був закоханий в її образ у легендарній кінострічці «Іронія долі, чи З легким паром». Подейкують, що саме це стало приводом дати своїй донечці одне з імен Барбара.

Дочку Кузьма виховував дуже мудро, вважав, що всьому можна навчити словом без фізичних покарань. Кузьма казав: «Дівчат треба любити, а пацанів можна і відлупити».

Через рік після смерті Андрія його дружина, Світлана, зізналась, що найбільше їй не вистачає його почуття гумору.

Вони були не просто чоловік і дружина, а величезні друзі. Андрій міг дзвонити Світлані 10 разів на день.

«Нас пов’язувала якась енергетика, не знаю, космiчна — не космiчна, але… Нам було добре разом!»— поділилася вдова Кузьми після його смерті.

Гроші для Андрія завжди були другорядними. Він виступав майже кожному селі в Україні, в кожному глухому закутку, дуже часто дававав благодійні концерти без копійки прибутку. Дружина завжди ставилась до цього з розумінням!

«Треба триматися — от i все. Починаєш потихеньку щось робити, робити i… стараєшся знову жити. Так, жити!» — говорить Світлана після смерті чоловіка.

Сім’я — то дуже інтимна штука. Тому і є інтимні відносини двох людей, які приховані від усіх інших. Бо якщо це перестає бути інтимом, ти починаєш його собі десь шукати, щоб мати все-таки то сховане від усіх».

Кузьма любив пахати день і ніч, отримуючи від того кайф. Це передалось від батьків. Мама казала маленькому Андрієві, що чим більше він буде зайнятим в дитинстві, тим більше в нього буде вільного часу, як той стане дорослим.

Як же не вистачає такої світлої людини! Нехай земля тобі буде пухом, наш любий Кузьма…

Поділись цими фото з друзями на згадку про улюбленого співака всієї України, адже пам’ять — це найголовніше!

Источник: cynicallviv.com.ua

П’ять років тому не стало Кузьми. Підбірка рідкісних фото Андрія з сім’єю