І соромно і боляче, що вся країна перетворена на бандформування при владі

В мережі «Інтернет» з’явилося відео, на якому зафіксовано осіб, які під час обшуку в приміщенні одного з одеських підприємств розкладають по кишенях чужі речі, коментуючи свої дії нецензурними словами

Зазначається, що така публікація не залишилася поза увагою керівництва одеської поліції. Зараз усі учасники події встановлені. Вони дійсно є працівниками поліції.

«Цей ганебний вчинок паплюжить честь та гідність тих поліцейських, які щодня стоять на варті закону і порядку, іноді ризикуючи життям.

Керівництво поліції зацікавлене у тому, щоб у правоохоронних органах служили люди, які є взірцем честі та гідності, та не має наміру приховувати негідні дії подібних працівників», — сказано в повідомленні.

Зараз за вказаним фактом призначено службове розслідування, матеріали якого будуть передані до ДБР для надання правової оцінки.

На період проведення перевірки поліцейські відсторонені від виконання службових обов‘язків.

Обшук з крадіжкою зафіксувала офісна камера. На відео видно двох чоловіків і жінку, які беруть речі і складають в кишені і сумки.

Наприклад, жінка взяла скотч. На записі чутні її слова: «Так, що мені ще потрібно … Колонка у мене є, чайник є …».

У коментарях до відео в соціальних мережах пишуть, що ці троє — слідчі, які проводять обшук у комерційній структурі, яка працює з товариством сліпих.

Источник: lenta-ua.news

І соромно і боляче, що вся країна перетворена на бандформування при владі