Рoмчику, дружe, як же так??? Обiрвaлося життя спрaвжнього пaтріота, люблячoго Тaта трьoх дітей Рoмана Бoйка..

Учора, 22 лютого, внаслідок нещасного випадку у ставку у селі Диківка Знам’янського району  потонув активіст, громадський діяч, волонтер і підприємець  Роман Бойко. Про це у ФБ повідомляє Олександр Якимаха Роман був засновником Дитячо-юнацького осередку “Січ”, він же започаткував таборівку “Життя на деревах”. Був активним учасником Революції Гідності у колишньому Кіровограді, а вже у перші роки збройного конфлікту на сході України служив при Кіровоградському обласному військоматі. Серед “січовиків” мав псевдо Чуб. Романа Бойка завжди можна було зустріти на місцевих акціях та мітингах. У покійного залишилсь дружина Олена та троє дітей. Друзі Романа згадують його у фейсбук:

Roman Petrovich Boyko, ти був другом, який вартував десяти подруг. Ти був першим моїм свідомим патріотичним середовищем у Новгородці і згодом тут у Кропивницькому. Я тобою захоплювалася, як татом і як сім’янином, як різносторонньою особистістю. І вболівала, коли ти пішов у бізнес, коли зіштовхнувся з його реаліями і недоброзичливцями, в яких зірвалася з гачка велика рибина, якою для багатьох слугували безгоспні водойми. Інший би після всіх “тьорок” і наїздів уже плюнув би на все, але не ти. Я не знаю, як ти все це витримував. Я не знаю, як з тобою трапилася ця біда. Не хочу нагнітати, хочу лише правди і справедливості. Ти залишив по собі трьох справжніх українців, двох синів і донечку, але тебе все одно не вистачатиме. Хай твоя добра і світла душа знайде спокій. Хай воздасться по заслугах тим, хто бажав тобі зла. Тих, хто тебе любив і поважав, набагато більше. Мені невимовно страшно писати про тебе “був”, боляче відчувать і переживать цю втрату. Спасибі за щиру дружбу і підтримку, за незабутній сплав на байдарках й інші пригоди. Пам’ятатиму тебе.

Кому небайдуже, підтримайте дружину й дітей Романа в цю страшну хвилину – картка Привату на ім’я Бойко Олени Сергіївни (дружина) 4149 6293 8535 2273″, – написала Наталія Кривошей

“Боже, є те в що неможливо повірити… Ромчику, Roman Petrovich Boyko я таких позитивних людей майже не знаю, не розумію як таке могло статись… Мужності родині пережити це горе”, – написала Тетяна Нехайчук.

Источник: prefiks.co.ua

Рoмчику, дружe, як же так??? Обiрвaлося життя спрaвжнього пaтріота, люблячoго Тaта трьoх дітей Рoмана Бoйка..