ЛЮДИ, Д0П0М0ЖІТЬ Х0Ч РЕП0СТ0М! Потрібна ВАША допомога 4-річному синові бійця АТО

Маленький син колишнього бійця АТО Назар Пономаренко, який переніс тривале лікування важкої хвороби, потребує підтримки громадськості.

Про це пише журналістка Ольга Решетилова на своїй сторінці в Facebook.

«На фото Назарчик Пономаренко. Син колишнього бійця 21 батальйону. Назарчику 4 рочки. Зараз він поводиться, як звичайна дитина, грається, бігає, вередує. І тільки щоночі Назарчик зривається і кричить «Папа! Папа!». Назарчику постійно сняться жахи про крапельниці, лікарів і лікарняні палати.

Два роки поспіль, відтоді, як у нього діагностували лімфому Ходжкіна, Назар провів у лікарнях. Перший рік лікування з ним поруч постійно була мама Тома. Але рік тому мамине серце не витримало. Просто поруч із сином в дитячому відділенні її розбив інсульт, врятувати її не вдалося. У Назарчика лишився лише тато Гена, який не відходить від синочка ні на крок. Назар переніс втрату мами, 34 опромінення, 6 хіміотерапій, під час яких тричі непритомнів, потім від виснаження почалися дисбактеріози і запалення легень… Але поруч були друзі і небайдужі люди, і манюня виграв цей бій. При цьому залишився неймовірно життєрадісною дитиною. У липні обстеження показало дуже хороший результат, і лікарі сказали, що на цілих півроку — до наступного обстеження — Назарчик і тато вільні від лікарень», — пише журналістка.

Зараз, за словами Решетилової, хлопчику потрібно набиратися сил і реабілітуватися, бо його організм виснажений.

«Назар і Гена поїхали до реабілітаційно-оздоровчого центу «Наш дім» у Вінницькій області. Там вони будуть до 23 серпня. Проживання і харчування для них там коштує 10400 грн. За лікувальні і оздоровчі процедури буде виставлено окремий рахунок. Оскільки Гена вже рік не може дозволити собі працювати, бюджет сім‘ї дуже обмежений. Точніше, його немає взагалі. Давайте підтримаємо бойових синочка і тата Пономаренків. Вони стільки пройшли і просто зобов‘язані бути здоровими і щасливими!» — закликає журналістка і дає реквізити.

«Картка Приватбанку побратима Гени Maks Vavrynuk , який всі ці роки опікується долею Назарчика, — 4149 4978 3298 1452. Вона відкрита спеціально для збору коштів на лікування хлопчика. Звіти у Макса на сторінці. Буду дуже вдячна за вашу підтримку цього малого улибаки», — пише журналістка.

ЛЮДИ, Д0П0М0ЖІТЬ Х0Ч РЕП0СТ0М! Потрібна ВАША допомога 4-річному синові бійця АТО