14 років підряд ця жінка вaгiтніє без упину. А почалося все, коли їй було 13. Погляньте, як виглядає вона зараз…

Для Ноеля і Сью Редфорд підвищений інтерес журналістів – звична річ, на яку вже можна не звертати уваги.

Справді, куди там дивитися в об’єктив, коли турботи вимагають не одна чи дві дитини, а цілих два десятка дітей, пише AdFave.

Редфорд відомі як сама багатодітна сім’я Британії. Складно повірити, що колись подружжя хотіло обмежитися лише трьома синами. Як бачите, це їм безумовно не вдалося!

45-річний Ноель і 40-річна Сью разом з підліткового віку. Перший раз жінка наpодила ще в 14.

Важливим фактом в рішенні залишити дитину послужило те, що і хлопець, і дівчина виховувалися в прийомних сім’ях. Б’юся об заклад, вони навіть не думали, як розростеться їх власна сім’я через багато років!

Останні 14 років Сью дарувала чоловікові дитину за дитиною. На щастя, ніяких проблем з фінансами в родині немає. Подружжю Редфорд допомагає первісток, 26-річний Крістофер, ну а саме подружжя володіє успішним бізнесом.

Здавалося б, зовсім недавно в сімействі святкували народження 19 дитини, малятка Холлі. Зараз, однак, Сью вже знову вагiтна!

Сама жінка жартує, що лише виконує прохання численних друзів сім’ї. Всі навколо, мовляв, наполягали: потрібно «закрити» другий десяток, нарoдивши парну кількість дітей. Ось Сью з Ноелем і вирішили: а ідея-то непогана!

Крім майже 20 дітей, у подружжя Редфорд вже є троє онуків. Можна сказати, що мрія колишніх сиріт здійснилася в повному обсязі. Тепер у них є по-справжньому величезна сім’я!

14 років підряд ця жінка вaгiтніє без упину. А почалося все, коли їй було 13. Погляньте, як виглядає вона зараз…