B ocтaнню мuть вpятyвaв пeрeхoжuй! У Кuєвi тpи дiвчuнкu бuлu бeзхaтчeнкa, якuй нe кyпuв їм алkоrоль (Вiдeo)

У Києві на вулиці Миколи Закревського група підлітків побuла бездомного чоловіка на ім’я Анатолій. Ударu наносили три дівчинки. Про це повідомляє в Facebook “Київ оперативний”, передають Патріоти України.

Подія трапилася в неділю, 16 лютого. Почалося все з того, що підлітки попросили бездомного купити їм алкоголь. Коли той не виконав їх прохання, вони повалили його на землю і почали бити ноrами по голові.

Чоловіка врятувало те, що втрутився випадковий перехожий, який викликав поліцію і швидку допомогу. На записі інциденту видно, як небайдужі очевидці намагаються напоумити підлітків, але у тих на обличчях не помітно слідів каяття або сорому. Вони брешуть, звинувачують бомжа в крадіжці грошей і постійно пориваються втекти.

Коли на місце події приїхали поліцейські, підлітки впали в істерику. Наймолодший на ім’я Захар втратив свідомість. Поки його оглядали медики і поліцейські, інші зникли.

Видео 18+Вчера на Закревского банда малолеток избила бездомного мужчину по имени Анатолий. Началось все с того, что «детки» попросили его купить им алкоголь. Когда тот сделал то, что его просили, «детки» начали избивать его — повалили на землю и били ногами по голове. Повезло, что вмешался случайный прохожий, который вызвал полицию и скорую. Когда приехали полицейские — группа подростков начала впадать в истерику. Самый младший (по имени Захар) упал в обморок и пока его осматривали медики и полицейские — остальные скрылись. А как развлекаются ваши дети?

Gepostet von Киев Оперативный am Montag, 17. Februar 2020

Джерело

B ocтaнню мuть вpятyвaв пeрeхoжuй! У Кuєвi тpи дiвчuнкu бuлu бeзхaтчeнкa, якuй нe кyпuв їм алkоrоль (Вiдeo)