Зeлeнcькoмy пoстaвuлu yльтuмaтyм: «Яkщo зaвтpa до 9: 30 цьoгo нe бyдe вuкoнaнo – буде тaкuй мaйдaн, якoгo щe нe бyлo нiкoлu» Відео

Тетяна Чорновіл і група «порохоботів» поставили ультиматум Президенту України Володимиру Зеленському.

Вони на чолі з Чорновіл вимагають у Зеленського звільнити заступника ГБР Бабікова.

Вони загрожують Зеленському майданом і долею Януковича.

30 неврівноважених загрожують Президенту і Україні майданом!

«Ми перемогли Януковича, переможемо і будь-якого, хто веде нашу країну до капітуляції. Тому я зараз ставлю умову Зеленському. Негайно звільнити заступника керівника ГБР Бабікова. Негайно, до 09:00. Я хочу сказати, що у Зеленського немає вибору. У нього є один вибір – зараз негайно звільнити людину, яка збирається переписувати історію України на догоду Кремлю. Інакше Зеленський закінчить так само ганебно, як закінчив Янукович, а нашу національну гідність переможе », – заявила Чорновіл, відео її виступу опубліковано в YouTube.

Щоб перевірити, чи виконав Володимир Зеленський їх умови, Чорновіл і її прихильники збираються завтра, 6 березня, о 9:30 влаштувати акцію під стінами ГБР.

Як повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews на акцію 5 березня прийшов один з учасників Майдану, з яким у Чорновіл і її прихильників трапилася перепалка. 

«Крім того, на акцію прийшов один з учасників Майдану, уродженець Криму, який, очевидно, переосмислив все, що на ньому відбулося. Він запитав Тетяну Чорновіл не нудить чи її від того, що вона говорить, за що нарвався на критику прихильників Тетяни », – сказано в повідомленні. 

Зокрема, чоловіка стали звинувачувати в тому, що він розмовляє російською мовою, а також запитувати, чому він стоїть по інший бік барикад, якщо він був учасником євромайдан. Йому поставили запитання, чи готовий він знову вийти на Майдан, на це кримчанин відповів, що готовий, якщо буде причина. Це викликало обурення у присутніх відморозків, так як, на їхню думку, причина і зараз є. В результаті у чоловіка запитали, чий Крим. Відповідь, що Крим український прихильників Чорновіл не задовольнив і вони стали звинувачувати, що у їхнього опонента «мутні очі».

Зeлeнcькoмy пoстaвuлu yльтuмaтyм: «Яkщo зaвтpa до 9: 30 цьoгo нe бyдe вuкoнaнo – буде тaкuй мaйдaн, якoгo щe нe бyлo нiкoлu» Відео