Мда, з нашими людьми в нас коронавіруса буде ще більше ніж в Китаї чи Італії… Бо при перших ознаках — ай, то фігня, и понеслась…

Мда, я вам скажу, з нашими людьми в нас коронавірус буде ще більш поширений, ніж в Китаї чи Італії. Бо в нас менталітет такий: При ознаках хвороби люди:

1) При перших ознаках — «ай, то фігня, якісь соплі і кашель, то певно сезонне, алергія на перше весняне сонце, на траву, на зелень, на тьощу-свекруху, само пройде. Йду я на роботу, попчихаю по дорозі на всіх у маршрутці, поцілую ікони, оближу спільний посуд в офісі, покашляю на бухгалтершу».

2) Шось не «розсмоктується», вже є температура — в першу чергу треба написати в #людонькипорадьте, спитати поради баби, діда, сусіда, цьоцю Марусю з села (бо вона недавно теж хворіла) чим лікувати.

3) Послухавши порад «експертів» з народу — піти з тою температурою на базар за часником, цибулею, медом, настоянками на бруньках, піти до цьоці за коров’ячим молочком, до вуйка на сто грам (бо то найкраще лікарство). Обов’язково зі всіма поспілкуватися, розказати останні плітки, бо температура температурою, а про те, що сусідка цьоці має нового коханця з Італії і зараза така їде в Україну з ним і везе віруси — то ж гріх не обсудити таке. Вкінці на всіх вдячно покашляти і, взявши торбу з натуральними еколіками, піти додому.

4) Примочки з сечі не помогли, температура росте, кашель посилюється. Треба все-таки героїчно йти в аптеку за терафлю і вітаміном С, ще там поспілкуватися з людьми і спитати поради в аптекарів (вони ж фармацевти, вміють точно визначити «на око» який у вас діагноз).

5) Нарешті, якщо людина доживе, в напівпритомному стані викликати швидку, яка забере зразу всю сім’ю в лікарню.

Тим часом люди з базару, з церкви, з аптеки вже поцілувались і пообнімались з нами всіма. Завіса.

PS. І наостанок. Люди, перестаньте ходити по вулиці без важливої на це потреби! Ну невже до вас не доходить, невже не бачите ситуації, яка розвивається кожну годину? Зробили вам карантин — сидіть вдома! Почитайте книжку, гляньте фільм чи купіть курси/вербінари онлайн, проведіть час з близькими! Панікувати не треба, але і гуляти, бо пригрілo сонце — теж! Можливо, ви і маєте сильний імунітет і спокійно протримаєтесь, але ви можете бути носієм! Вся Європа сидить вдома, а українці безсмертні?!

На фото — моя Марія Харінчук😘

Наталія Жмурко-Чулевич

Мда, з нашими людьми в нас коронавіруса буде ще більше ніж в Китаї чи Італії… Бо при перших ознаках — ай, то фігня, и понеслась…