Зеленський в ш0ці. Лікарню Пальчевського рознесли – деруть скажені гроші. Мародер

Сьогодні з’явилася інформація про те, що в клініці Eurolab, власником якої є популярний ведучий і претендент на пост мера Києва Андрій Пальчевський, експрес-тести на коронавірус коштують 1561 гривню, при закупівлі їх в 135 гривень.

Кореспондент Vesti.ua з’їздив в клініку і підтверджує – тести дійсно коштують 1561 гривню. Самих тестів в клініці зараз немає. Будуть в п’ятницю, пройти тест можна буде в порядку живої черги.

Як після цього вірити словам Пальчевського про “злодюг” і “мародерів” у владі – думайте самі, пише телеграм-канал Клименко тайм.

Також, кореспондент Vesti.ua на місці передає, що в клініці Eurolab є експрес-тести на виявлення коронавірусу… Увага. За 16 000 тисяч гривень.

Така ціна обумовлена тим, що сам тест відправляється на перевірку до Німеччини.

Капіталізм під час чуми, резюмує телеграм канал Клименко – тайм.

І під час цього, Пальчевський дозволяє собі висловлюватись про те, що заходи які вживаються для безпеки громадян від коронавірусу – малоефективні і задав питання владі, чому так мало робиться.

Українці ж тепер ставлять йому аналогічне питання. Чому його клініка дозволяє собі спекулювати та наживатись у такий важкий час, проте вочевидь Пальчевського це не хвилює. Українці просять відреагувати на ці спекуляції – а винних покарати.

“Завершив огляд міжнародної преси. З’єднаний Штати Америки, CNN – ситуація з коронавірусом важче, ніж Друга Світова війна, Велика депресія і 11 вересня разом узяті, пишуть американці. У мене питання до наших влади – якого хріна за 3 місяці, коли почалася ця епідемія не було налагоджено ні виробництво масок, ні апаратів вентиляції легенів, а саме ці апарати викликають найбільшу тривогу в мене і всіх інших, хто в темі”, – зазначає Пальчевський.

Політолог зазначив, що у важкому випадку саме ці вентилятори здатні врятувати життя.

“Я вже не кажу про те, що ця тактика “давайте мовчати, не будемо робити аналізи” призвела до того, що на вулицях не ведеться роз’яснювальна робота, ніде немає плакатів правильних. Де виробництво окулярів? Де виробництво протичумних костюмів, які повинні бути? У чому будуть працювати лікарі, зараз якщо перші доктора почнуть панікувати при контакті незахищеному? Особиста відповідальність президента – це все зрозуміло, але нам же треба дожити”, – каже політолог.

“Що важко було за 3 місяці підготуватися? Зате підготувалися до голосування землі. Вчора, слава богу, стараннями керівництва парламенту, це питання було знято, а то ще б і земельку продали. Ну йолки-палки, ну де ж ми живемо?”, – дивується Пальчевський.

Тепер ж ці питання будуть ставити йому.

Зеленський в ш0ці. Лікарню Пальчевського рознесли – деруть скажені гроші. Мародер