Люди, допоможіть зупинити цих безумців, ми не хочемо другої Італії

Київ, 22 березня, суворий карантин, ми на порозі надзвичайного стану,  проспект Петра Григоренка, 3а,  церква святих Жінок – Мироносиць, близько 80-ти людей на дворі (не ясно скільки в церкві) стоять біля входу. Не приведи Господь там хоча б одного хворого на коронавірус – і ввесь натовп поприносить додому пошесть. Далі ці люди та їхні родичі підуть в аптеку та магазин, після того, по дорозі додому поспілкуються із сусідами, або ж проїдуться громадським транспортом.

І з одного хворого на коронавірус всього-на-всього за один день ми матимемо сотні хворих. Проте, вірус проявиться лише за тиждень, тому протягом цих семи днів кількасот хворих зконтактують із тисячами Киян.

Дякуємо Московській церкві, дякуємо особливо розумним громадянам з інстинктом самозбереженням, тільки одне питання, на вас вистачить апаратів ШВЛ, на вас вистачить лікарів та ліжкомісць в лікарнях, як ви будете жити з тим, що саме ви розповсюдили смертельний вірус по ваших знайомих та близьких.

15 березня, Печерська Лавра, люди сидять а карантині

Карантин для того, щоб сидіти вдома, НЕ ВИХОДИТИ з дому, НЕ КОНТАКТУВАТИ з іншими людьми.

21 лютого в Італії було зареєстровано лише одного хворого на коронавірус. ОДНОГО! Подивіться на карту захворювання зараз через 31 день — 53578 хворих, 4824 смертей від коронавірусу, з них — 24 священники.

Люди, які не дотримуються карантину, ви цього хочете в Україні?

Ми не роздуваємо паніку, ми намагаємося врятувати ваші ж життя.

Люди, допоможіть зупинити цих безумців, ми не хочемо другої Італії