Шмигаль в ауті! Саакашвілі випалив потужну заяву. Ось кого в прем’єри

Що зараз потрібно робити – про це у своєму зверненні до Влади розпочав екс-політиків Михайло Саакашвілі:

1. В ручному режимі рятувати бізнес від банкрутства. Будь-якими способами. Якщо не виживе бізнес — не виживе країна.

2. Терміново повернути українців на роботу. Придумати, як убезпечити людей і дати їм можливість працювати й заробляти. Інакше ми неминуче скотимося в економічну прірву.

3. Я точно знаю, що в Печерському трикутнику, в Києві, зосереджено дуже багато вкрадених у держави грошей. Мільярди. Зараз, поки кордони закриті, є чудова можливість повернути награбоване в бюджет країни. Це могло б дуже сильно допомогти Україні!

Окрім того, Саакашвілі заявив –

Відповідаю на питання, чи нормально це, що Україна імпортує електроенергію з Росії, коли в Україні закриваються шахти. Ні, не нормально. Але це класична стратегія Кремля: не дати розвиватися економіці, не давати модернізувати виробництва, привести все в запустіння, щоб потім зробити абсолютно керованим. Я проходив це в Грузії і успішно зламав цю систему. Те ж саме потрібно зробити і Україні, іншого виходу просто не існує.

На цю кризу потрібно дивитися як на можливість

Україна на роздоріжжі. Від того, який шлях обере країна залежить не тільки її майбутнє, але і її незалежність. Якщо ми хочемо, щоб Україна пережила цю економічну кризу, нам потрібні жорсткі, швидкі і рішучі реформи. Або так, або … наслідки будуть дуже важкими.

Зазначимо, У ЗМІ з’явилася інформація, про те, що колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі захотів висунути свою кандидатуру на пост мера Одеси, причому від президентської партії «Слуга народу».

Повідомляється, що зараз Саакашвілі веде переговори з представниками офісу президента Володимира Зеленського.

Його кандидатуру нібито лобіюють заступник глави офісу Юлія Ковалів, а в самому місті – місцеві бізнесмени Андрій Ставніцер і Аднан Ківан.

Журналісти спробували зв’язатися з Михайлом Саакашвілі в соцмережах для підтвердження інформації, однак коментарів від нього поки не отримали.

Втім нещодавно сам Саакашвілі зазначив –

Прем’єр у України вже є, але я готовий допомогти чим зможу: і порадами, і досвідом, як позитивним, так і негативним, і готовий працювати день і ніч! Ми просто зобов’язані пом’якшити удар майбутнього економічного цунамі!

Джерело

Шмигаль в ауті! Саакашвілі випалив потужну заяву. Ось кого в прем’єри