Чорні руки і обпечені до дірок ноги: Рятувальник з Чорнобиля показав моторошні наслідки роботи (фото)

У мережі з’явилася історія про важку роботу рятувальників у Чорнобильській зоні відчуження, де спалахнули пожежі. Її опублікував громадський діяч Максим Писарський на своїй сторінці Facebook. Лист із розповіддю він отримав безпосередньо від одного із вогнеборців, передають Патріоти України.

Писарський також розмістив у мережі моторошні знімки із чорними руками рятувальників, їх обпеченими до дірок ногами. “Фото з ногою – це робота, яку ми виконуємо: хлопчина провалився у прогар… Руки – ми ними працюємо! Просто нервують гарні фото у новій формі! Нервує ще те, що, коли ти працюєш (розуміємо, нічого вічного немає), потрібні запчастини, інше… У них (кабінетних) – виникає істерика ! Це робота їхня, але виконувати її вони не хочуть – хочуть, щоб ти приїхав зі всім своїм: їжею, помпою, запчастинами”, – написав обурений рятувальник.

За його словами, таким чином поїздки у відрядження “виливаються у копійку”. “Після дев’яти днів важкої праці у роті відчуття – наче батарейку з’їв, лімфи стискаються, сердечко вилітає… Є ж медичні центри – чому не обстежують? Незрозуміло нікому! І все це за 60 грн “добових”, – додав рятувальник.

Чорні руки і обпечені до дірок ноги: Рятувальник з Чорнобиля показав моторошні наслідки роботи (фото)