Інакше порядку не буде: Кравчук запропонував Зеленському саджати українців, які «заважають владі»

У Президента Зеленського додалось радників від старих комуністів.

Перший президент України Леонід Кравчук порадив главі держави «зупинити сили, що створюють перешкоди для нинішньої влади».

Фактично, це пропозиція зупинити український народ.

Про це він пише у матеріалі для видання Гордон.

«Яким я бачу українське суспільство початку 2020 року? Український народ залишається роз’єднаним, політичні сили ведуть безперервну боротьбу. Бідність, війна продовжуються.»

Так от, ця війна була б не можлива, якби не був розтриньканий радянський спадок та не віддана ядерна зброя в обмін на будапешський папірець. І хоча підписував здачу зброї президент Кучма, саме президент Кравчук починав ті перемовини.

А економічні негаразди України ідуть від далеких неправильних рішень минулого, зокрема і першого предидента.

Нагадаю, що рішення про створення акціонерного товариства на базі Чорноморського морського пароплавства, яке призвело до втрати Україною торгового флоту, підписував саме Леонід Макарович, що він і сам називає помилкою.

Далі, Леонід Макарович іде в прострацію і загальні роздуми про народ та таємничі сили, які заважають владі реалізувати бажання того народу і вимагає діяти рішуче. Мовляв пора саджати тих хто довів країну до такого стану.

Так от, на мою думку потрібно найпершим спитати тих, хто здав ядерну зброю, дозволив пиляти на метал стратегічні бомбардувальники і заводи, розпродав радянський спадок, продавав зброю за кордон на вагу і з рештою дозволив залишитися флоту РФ у Криму, зрадив український національний інтерес та державу.

При такому підході, можливо, у старих комуністів буде меньше бажання радити молодим.

Витратили наш час і час прийдешніх поколінь, привели країну до такого ганебного стану, а тепер радять, як робити це і на далі.

Сором та лицемірство.

У Президента Зеленського додалось радників від старих комуністів. Перший президент України Леонід Кравчук порадив…

Gepostet von Myroslav Hai am Montag, 16. März 2020

Інакше порядку не буде: Кравчук запропонував Зеленському саджати українців, які «заважають владі»