Вони будуть шoкoвaнi коли дізнаються що для них приготовлено: Саакашвілі розповів з чого почне свою роботу

Тільки вчора стало відомо про те, що Володимир Зеленський офіційно дав Михайлу Саакашвілі посаду в новому уряді. Тепер Саакашвілі вирішив звернутися до людей, вперше в новій ролі.

Таке повідомлення він написав на своїй сторінці в соціальній мережі. За словами Саакашвілі, у нього була дуже довга розмова з гарантом. В результаті Михайло Саакашвілі позначив, що Володимир Зеленський прекрасно розуміє, що Україна просто не має альтернатив швидкому розвитку і новим реформам, переконаний екс-губернатор Одеської області. Саме з цієї причини президент готовий до радикальних змін.

Особливо Михайло Саакашвілі зазначив, що йому сподобався і настрій українського президента. Він підкреслив, що, на його думку, Зеленський готовий на радикальні рішення, від яких багато хто буде його відмовляти. Це доводить і той факт, що Саакашвілі все ж дали посаду, як вважає сам колишній президент Грузії.

Прокоментував він і тих людей, хто відмовляв Зеленського від цього. На думку Саакашвілі, це ті люди, які хочуть, щоб країна залишилася «болотом». Витягати ж з цього «болото» Україну просто необхідно. Зробити це може в тому числі і президент, який і раніше злодієм не був, і не стане їм в подальшому. Саакашвілі висловив надію, що Зеленський саме такий.

Михайло Саакашвілі заявив, що він готовий максимально допомагати президенту, особливо з його досвідом – численними і перемогами, і програшами. Також він подякував усім, хто підтримав його кандидатуру. При цьому Саакашвілі підкреслив, що сама робота починається тільки зараз, а домогтися результатів не вийде без доброї співпраці з суспільством, урядом і представниками Верховної Ради.

«А у нас обов’язково повинно вийти», – підкреслив Саакашвілі.

Відзначимо, що про призначення Саакашвілі офіційно стало відомо тільки вчора. Таке повідомлення з’явилося на сайті прес-служби президента України. Із заяви стало відомо, що Михайло Саакашвілі призначений главою Виконавчого комітету реформ.

Володимир Зеленський прокоментував таке своє рішення. За його словами, він сподівається на те, що Саакашвілі допоможе представникам влади досягти хороших результатах в реформах нашої країни. 

Вони будуть шoкoвaнi коли дізнаються що для них приготовлено: Саакашвілі розповів з чого почне свою роботу