“Отці” віддихають по крупному – елітний Rolls-Royce священника Києво-Печерської лаври помітили у Монако(фото)

Багаті українці нерідко відвідують Монако на своїх авто. А деякі співвітчизникам це князівство настільки сподобалося, що вони, схоже, вирішили навіть в ньому пересидіти карантин.

У всякому разі, на це вказує фото двох елітних автомобілів на українських номерах, знятих нещодавно на одній з парковок Монако, пише ТопЖир.

І Rolls-Royce Wraith і Mercedes SLS AMG, стоять по кілька сотень тисяч доларів, хоча останній вже не випускається. У той же час саме цей Роллс-Ройс прославився в інтернеті кілька тижнів тому – на ньому був помічений священник Києво-Печерської Лаври.

Як видно, у обох автомобілів також індивідуальні номери. Реєстрація – київська.

Можливо в такий складний час для країни святі отці мали б молитись за народ та дотримуватись багатьох обмежень, робити босу пішу ходу із Лаври в Лавру, але аж ніяк не ніжитись на сонячних берегах Монако.

Ще 4 квітня Rolls-Royce перебував у Києві. Мабуть, після спалаху коронавірусу власник вирішив трішки відпочити. Разом з тим, Франція закрита на карантин, так саме як Євросоюз, в’їзд можливий лише по робочих візах або громадянству. Цікаво, за якою причиною заїхали в Євросоюз наші святі отці. 

“Отці” віддихають по крупному – елітний Rolls-Royce священника Києво-Печерської лаври помітили у Монако(фото)