Українські спортсмени ж0рстко відповіли Усіку і ламачєнку після фільму РПЦ ВІДЕО

Український тенісист Сергій Стаховський розкритикував боксерів Василя Ломаченка та Олександра Усика за зйомки у російському фільмі “Здрастуй, брате! Христос воскрес”. Як повідомив у середу, 6 травня, сайт “Трибуна”, Стаховський назвав це кіно “трешем”, а поведінку боксерів – неадекватною.

“Ми живемо у вільній країні, де кожен може робити те, що хоче. Але це (кіно, – “Н”) треш. Наші медіа розділені… У нас є телеканали, які пропагандують, наче в Україні “громадянський конфлікт”. Для них такий продукт – супер, вони його будуть показувати і розкручувати.

А нам треба писати статті, що це – треш. Хтось з них сказав, що, мовляв, царі сваряться, а люди помирають (це цитата Усика, – “Н”). Які царі? Там регулярні війська Російської Федерації.

Якщо би Путін не стріляв – це одне. Але коли тисячі солдатів приїжджають, коли артилерійські академії складають іспити, стріляючи з Ростовської області РФ на територію України – це нормально?”, – запитує Стаховський.

На його думку, пояснити це боксерам може Ентоні Джошуа – вдаривши аперкотом.

За словами тенісиста, якби Усик і Ломаченко “були адекватні, то це був би величезний плюс для України”.

“Якщо би хтось з них сказав, мовляв, дивіться, люди, тут справу Гандзюк зливають… То це був би величезний плюс для суспільства, адже вони би розповсюджували меседж про те, що відбувається в країні. Тоді нашій владі було би важче говорити те, що їй потрібно… Правда же зовсім інша”, – обурився Стаховський.

Богдан Грицай

Усік, виклик прийнято!

 

Українські спортсмени ж0рстко відповіли Усіку і ламачєнку після фільму РПЦ ВІДЕО