Чемпіони Усик і Ломаченко отримають російські паспорти – генеральний секретар Федерації боксу Росії

Як повідомляють російські ЗМІ відомі українські боксери-чемпіони Усик і Ломаченко можуть отримати російське громадянство. Подібні заяви з’явилися після того як спортсмени потрапили в список “миротворця.

Принаймні про це заявив генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлев. Він сказав, що країна готова надати російське громадянство Усику та Ломаченко, якщо “десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів” повідомляють “Новини України

Нагадуємо, що українські спортсмени Усик і Ломаченко були внесені в базу “миротворця” за участь в зйомках документального російського кіно “Здрастуй, брат! Христос Воскрес”.

Варто також відзначити, що Олександр Усик прокоментував роботу президента України Володимира Зеленського в інтерв’ю Дмитру Гордону. На думку боксера, Зеленський не справляється зі своїми обов’язками через відсутність правильної команди. йому часто шепочуть на вухо неправильні речі. Але навіть якщо б він і хотів щось зробити для людей, завжди знайдеться той, хто скаже йому сидіти і не рухатися, поки хтось робить гроші і бізнес.

На думку Усика, Зеленський не може нічого зробити один. І хоча в державі багато ресурсів, непрофесійна команда не може цим скористатися. Однак боксер підкреслив, що йому не шкода Зеленського, адже той знав, на що йде. Жаліти потрібно тих людей, які залишилися без засобів до існування і можливості заробити гроші для своїх сімей під час карантину.

Чемпіони Усик і Ломаченко отримають російські паспорти – генеральний секретар Федерації боксу Росії