Акторка Ольга Куриленко “відреклася” від України: “У мені немає української крові, я зробила тест” і дізналась, що я…

Ольга Куриленко опублікувала в соцмережі пост, в якому заявила, що не є українкою. В процесі бурхливої ​​дискусії з передплатниками голлівудська актриса і зовсім заявила, що в неї взагалі немає української крові.

Ольга Куриленко, згідно загальнодоступною інофрмації в Мережі, народилася в 1979 році в  Бердянську . Вона вчилася в бердянської школі No 16, але у віці 16 років переїхала до Франції, в Париж, інформує  Діалог.UA

У 18 років у Куриленко почалася стрімка кар’єра моделі, вона ставала обличчям і моделлю відомих брендів, і з’являлася на обкладинках іменитих глянців. В 2000 роках почалася її кіно-кар’єра. У січні 2008 року Куриленко була обрана на роль “дівчини Джеймса Бонда” в черговому фільмі серіалу про агента 007.

Сьогодні Куриленко живе в Лондоні разом з сином Олександром, який з’явився в стосунках з екс-бойфрендом Куриленко Максом Беніціо. 8 травня Куриленко на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото сина, позує у танка з радянською символікою. При цьому зірка кіно привітала всіх з Днем перемоги, вказавши, що вітає всіх “наших”

У коментарях почалися бурхливі обговорення, в яких Куриленко також брала участь. І в одній з листувань актриса заявила, що вона не українка, так як це показав якийсь тест ДНК, який визначив, що у Куриленко немає української крові. Про це зірка написала після того, як їй поставили запитання: хто на її думку наші – українці чи росіяни. Багато учасників обговорень стали відписуватися від сторінки Куриленко після того, як вона “відреклася” від своєї національності. В ході обговорень користувачі писали, що актриса соромиться того, що її рідна країна Україна, в якій вона народилася і виросла. У відповідь на це актриса заявила, що вона не соромиться, і сама нібито здивована результатом тесту.

В довершення до всього актриса і зовсім заявила, що вона не українка, а слов’янка. “Відписувався, противно читати”, “Ольга, вам не соромно, ще й смайли ставите”, “Да уж 16 років прожила в Україні, і не українка, і країна не Україна, перед *** льніца”, “Гроші переважили”, “відписувався, неприємно”, – пишуть в коментарях на сторінці Куриленко. “Якщо Ви, народившись в Україні, не є українкою, то хто ви? Національності” слов’янка “немає, це етнос, співтовариство народів що населяють східну Європу. А національність визначається по батькам і місця народження”

“Ви дуже розчарували своєю позицією, не очікувала від вас такого”, “Так у Ольги,” мізки про *** ти “як і у Усика, відписка”. “Це ваша дитина? Навіщо йому такі іграшки? Слов’яни не люблять в таке грати. У таке грають тільки р **** ие вбивці. Відписувався. Стало нудно й гидко”, – залишають такі коментарі на сторінці актриси.

Акторка Ольга Куриленко “відреклася” від України: “У мені немає української крові, я зробила тест” і дізналась, що я…