“Ви так і нічого не зрозуміли, він це зробив для того, щоб…”: Кравчук закликав українців вибачитися перед Гордоном

Така думка з вуст першого президента незалежної України позвучали під час його прямого включення на одному з телеканалів: за словами Кравчука, розмови Гордона з Наталією Поклонскою і Ігорем Гіркіним ідеально ляжуть в основу кримінальних справ по агресії РФ проти України.

Громадянам України, які  критикують Дмитра Гордона за інтерв’ю з Наталею Поклонскою і Ігорем Гіркіна, варто було б спочатку розібратися, для чого це робилося. Таку точку зору озвучив перший президент незалежної України Леонід Кравчук, передає Діалог.UA. Політик прокоментував цю ситуацію під час прямого включення на телеканалі “Україна 24”: за його словами, українці повинні подякувати Гордона за інтерв’ю з Поклонский і Гиркин.

“Мені здається, тут має місце якесь непорозуміння: Гордон займає дуже ясну позицію щодо дій РФ щодо України. У Гордона дуже чітка і аргументована позиція з приводу анексії Криму та агресивної війни на Донбасі, а також щодо зовнішньої політики Росії і особисто Путіна “, – заявив Кравчук.

Крім того, екс-глава держави зазначив, що Гордон не завжди приємно для багатьох глядачів, але дуже аргументовано висловлює свою позицію: він не грубить, що не ображає, а просто озвучує свою позицію. Кравчук вважає, що записи розмов Гордона ляжуть в основу кримінальних справ по агресії Російської Федерації проти України, а українці повинні подякувати журналіста за його дії. “Він робить потрібну для країни справу, проте не кожен його подякує, знаючи, що суспільство сприйме це негативно”, – заявив перший президент України.

За матеріалами сайту Діалог 

“Ви так і нічого не зрозуміли, він це зробив для того, щоб…”: Кравчук закликав українців вибачитися перед Гордоном