“Потвора рідкісна” Винуватець cмеpтeльнoї ДТП під Києвом плювався на перехожих людей і влаштував бiйкy (Відео)

За словами очевидців, Антон Желепа любив дебоширити

Чоловік, який на чужому автомобілі “Мерседес” влаштував смертельну ДТП під Києвом, давно відомий своєю непростою вдачею. За інформацією користувачів соцмереж, 39-річний Антон Желепа мешкає на вулиці Тростянецькій, що на лівому березі столиці.

Так, у Мережі з’явилося відео, на якому винуватець аварії, в якій 12 липня загинули чотири людини, є учасником бійки, передає “Київ Оперативний” у Facebook.

На кадрах, котрі, за словами очевидців, були зняті 2018 року у дворі багатоповерхівки, Антон Желепа нібито у когось плюнув. Після того, як чоловіка почали знімати, він заявив, що просто виплюнув цукерку. Далі дебошир кидається на людину з камерою, зав’язується бійка.

Обережно! Відео містить ненормативну лексику!

Нагадаємо, смертельна аварія трапилася увечері неділі, 12 липня. У ДТП в Козині одразу

Пиво, собаки та дорогі авто: що відомо про водія, через якого загинула сім’я під Києвом  загинули батько, мати та 8-річна донька. Пізніше помер 10-річний хлопчик. За життя ще одного, 12-річного, хлопчика борються лікарі.

Наразі Антон Желепа, який керував автомобілем “Мерседес” у стані алкогольного сп’яніння та на зустрічній смузі таранив “Хюндай” з родиною, перебуває у спецпалаті лікарні. За попередніми даними, авто він викрав у свого роботодавця, у якого працював на дачі. Автомобіль був оголошений у розшук за 20 хвилин після ДТП.

Крім того, у Мережі з’явилася інформація про

Пиво, собаки та дорогі авто: що відомо про водія, через якого загинула сім’я під Києвом  минуле Антона Желепи. Виявляється, що 13 років тому він був засуджений за завдання травм правоохоронцеві, а десять років тому вчинив аварію, у якій загинула жінка. Відсидів три роки.

“Потвора рідкісна” Винуватець cмеpтeльнoї ДТП під Києвом плювався на перехожих людей і влаштував бiйкy (Відео)