“Вони вас всіх просто обманювали”: Жінка вірусолог, яка втекла з Китаю до США розповіла всю правду про ковід 19

Влада Китаю знала про коронавірус задовго до того, як оголосили про нього. Про це в інтерв’ю Fox News заявила вірусолог з Гонконгу Лі-Мен Янь, яка втекла в США.

За словами вірусолога, на початку пандемії вона проводила дослідження, однак її керівники, які є провідними експертами в сфері вірусології, ігнорували їх результати. Сама Янь стверджує, що отримані висновки могли б врятувати безліч життів.

Дослідник відзначила, що ще 31 грудня 2019 роки її друг, вчений з Центру по контролю і профілактиці захворювань повідомив їй, що вірус може передаватися від людини до людини. Вона передала цю інформацію своєму керівникові, однак останній «просто кивнув», а пізніше порадив «мовчати і бути обережною».

«Я знаю про злочинну діяльність Всесвітньої організації охорони здоров’я, уряду Китаю і Комуністичної партії Китаю», – заявила вірусолог.

Янь також розповіла, що після її прильоту в США в квітні, співробітники китайського уряду приїжджали в її рідне місто Циндао, агенти розвалили її квартиру і допитали її батьків. Коли вона зв’язалася з матір’ю і батьком, вони благали її повернутися додому, сказали їй, що вона не знає, про що говорить

Тим часом представники ВООЗ відкинула звинувачення про приховування інформації щодо вірусу. В організації повідомили, що Лі-Мен Янь ніколи не працювала безпосередньо на цю організацію. У свою чергу університет Гонконгу звільнив дівчину і сховав всю інформацію про неї.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах!

Главком

“Вони вас всіх просто обманювали”: Жінка вірусолог, яка втекла з Китаю до США розповіла всю правду про ковід 19