Суд повністю зняв арешт з майна Богатирьової: в ЗМІ “злили” список багатств “регіоналки”

Суд зняв арешт з майна Раїси Богатирьової, яка раніше звинувачувалася в заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та збагачення в особливо великих розмірах.

Суд вирішив зняти арешт з майна впливової чиновниці часів Віктора Януковича Раїси Богатирьової. Рішення було прийнято Вищим антикорупційним судом, про що повідомляє видання УП .

Рішення було прийнято після клопотання захисту Богатирьової.

При цьому журналісти отримали доступ до списку майна, на яке раніше було накладено арешт. Згідно з опублікованими даними, в список майна Богатирьової входить велика кількість дорогоцінних ікон, золоті злитки, прикраси, гроші і пам’ятні знаки.

Раніше, на початку червня, суд прийняв рішення скасувати арешт Богатирьової. Чиновниці інкримінували кримінальний злочин, в рамках якого її звинувачували в заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах.

Богатирьова звинувачувалася в розтраті понад 60 мільйонів гривень при закупівлі лікарських препаратів, обладнання та медичних виробів за значно завищеними цінами.

Скасували арешт, накладений на:

Нагадаємо, Кошкіна розкрила інформацію про затриману Богатирьову.

Раніше суд Києва взяв Богатирьову під варту , визначивши їй заставу в розмірі 6 мільйонів гривень.

Суд повністю зняв арешт з майна Богатирьової: в ЗМІ “злили” список багатств “регіоналки”