Донька Президента Володимира Зеленського Олександра сьогодні святкуєс воє 16-річчя. Стало відомо де і як

Навчається в школі на Печерську за $ 10 тисяч в рік, знімає смішні відео і худне на спір з батьками

Сьогодні, 15 липня доньці президента  Олександра Зеленської  виповнилося 16 років. І якщо в минулому році батьки Володимир і Олена виклали фото з дівчинкою і написали зворушливі привітання в соціальних мережах, то сьогодні (на момент публікації матеріалу) цього не сталося.

Проте, в честь свята ми вирішили зібрати все, що відомо про доньку глави держави.

Саша Зеленська, фото: instagram.com

На великому екрані дочка тоді ще шоумена Володимира Зеленського з’явилася в 2016 році в шоу «Розсміши коміка», де їй вдалося виграти суперприз – 500 000 гривень. Серед суддів був і батько дівчинки. 

Трохи пізніше Зе розповів в інтерв’ю, що він ні про що не знав і це був сюрприз: «До цього вони з Оленою говорили, що хочуть спробувати свої сили на проекті, і я сказав:« Ні в якому разі! ». На запис найближчого випуску не прийшли – приспали мою пильність, і я розслабився. А потім їх вже і не чекав. Жарти допомагала готувати і Лена, і хтось із хлопців ».

На питання як Саша розпорядилася призовими грошима, її батько відповів, що вона не жадібна і віддала дітям на лікування: «Віддала якимось діткам на лікування. Вона не жадібна. І не марнотрат. Це у неї від мами. Лена її виховує так, що нічого зайвого бути не повинно: це дороге, це непотрібне, це вже було, чому ти хочеш його знову? У мене принцип інший: немає грошей – значить, немає. Отримав – гуляють всі! Навколо повинні бути веселощі і щастя ».

Навчається в «Новопечерських школі»

Цього року Олександра Зеленська закінчила 9-й клас елітної «Новопечерські школи», яка відкрилася в 2014 році і знаходиться на території ЖК «Новопечерські Липки» (вулиця Драгомирова). Тут же вчиться і її молодший брат Кирило. Хлопчик перейшов у другий клас. 

Навчання тут платне. Батьки учнів 1-5 класів платять в рік $ 12 850, а 6-11 класів – $ 10 850. У цю вартість входять всі необхідні матеріали, персональний планшет, який задіяний нарівні з підручниками, дизайнерська шкільна форма, спортивна форма, дворазове харчування, відвідування творчих гуртків і спортивних секцій, а також щорічний медичний огляд. 

Саша Зеленська в школі (праворуч) з подружками, фото: instagram.com

До речі, якщо в «Новопечерських школі» вчиться двоє дітей з однієї сім’ї, то на навчання надається знижка в розмірі 5% на кожну дитину. Виходить, що президенту Зеленському вдасться навіть трохи заощадити сімейний бюджет. 

В умовах карантину діти президента, як і учні інших шкіл – вчилися онлайн.

Знімає смішний контент для соціальних мереж

Раніше дівчина була дуже активна в соціальних мережах нам вдалося знайти аккаунт Олександри в фотоблогів Instagam, де був з десяток знімків, але після нашої публікації вона перестала його вести.

З тих пір Саша реєструвалася там не раз, щоразу змінюючи нікнейм (ім’я користувача), і тепер сторінка носить конфіденційний характер. 

Саша Зеленська, фото: instagram.com/tiktok

Однак на просторах «Інстаграма» Саша все одно з’являється. Те офіційна сторінка «Новопечерські школи» викладе відео своїх учнів, серед яких є вона, то друзі Олександри знімуть шматочок уроку алгебри, де вони танцюють під пісню «Вовчиця» Олега Винника. 

Ми відшукали профіль дочки президента в китайській соціальній мережі TikTok.

В акаунті Зеленської-молодшої багато смішних коротких роликів, на яких вона танцює, співає, знімає різні пародії та веселиться зі своїм братом Кирилом. Ми їх зібрали в одне відео. 

Але і в цьому акаунті «ТікТок» з тих пір нічого нового не з’явилося. Швидше за все Саша завела новий акаунт з вигаданими даними.

Брала участь з батьками в фотосесії для Vogue

Президент Зеленський і перша леді дуже рідко діляться сімейними знімками, хіба що по якомусь важливому приводу, типу Міжнародного дня захисту дітей або в рамках великих фотосесій. Як це було з глянцевим журналом Vogue, коли інтерв’ю Олени Зеленської супроводжувалося фотографіями з чоловіком, донькою і сином. 

Олена і Володимир Зеленський з донькою Сашею, фото: vogue.ua

Тоді перша леді розповідала, що Зеленський намагаються зберегти звичний спосіб життя і захистити від публічності дітей: «Нехай самі вибирають, як їм жити. Старша дочка, Саша, правда, вже знімалася в кіно, але я сподіваюся, що далі вона в цій сфері не піде. У молодшого, Кирила, є шанс мати нормальне дитинство – грати з іншими дітьми, займатися спортом, ходити в музичну школу, не привертаючи до себе зайвої уваги ».

Худне на спір і виграє

А ще подружки Саші розповіли нам, що вона шукає свій стиль і стежить за фігурою: активно займається спортом і час від часу влаштовує марафони по правильному харчуванню.

До речі, про те, що вся сім’я худне, розповідав і сам Володимир Зеленський. Трохи більше місяця тому на зустрічі з журналістами, він зізнався, що дуже любить фастфуд, домашні котлетки і смажену картопельку. За його словами, щоб тримати себе в формі – від смакоти йому доводиться відмовлятися. Зокрема, зараз ніхто в родині президента фастфуд не їсть.

Сім’я Зеленських: Володимир і Олена з дітьми – дочкою Олександрою та сином Кирилом, фото: facebook.com

Члени президентської родини – сам Зеленський, перша леді і їх дочка – намагаються виграти суперечку, хто швидше схудне на 5 кілограм. Поки найкраще виходить у дочки Олександри.

Донька Президента Володимира Зеленського Олександра сьогодні святкуєс воє 16-річчя. Стало відомо де і як