Зеленський схопився за голову дізнавшись його істинну причину поїздки в Туреччину: Порошенко шoкyвaв вчинком

Сьогодні смію повідомити, що Петро Порошенко полетів у Туреччину. Журналісти думають, що він поїхав туди відпочивати, його соратники засмучені, поки вони мітингують в Києві, їхній лідер купається в морі, розпочав своє звернення екс-соратник Порошенка, екс-нардеп Жванія, на своєму Ютуб -каналі.

Петро Порошенко, який готовий завжди збрехати мовчить. Навіть не виправдовується, що дуже дивно. Але я знаю чому він мовчить. Тому що він хоче, щоб ми думали, що він поїхав на море. Насправді ж, в Туреччину він поїхав зовсім з іншою метою.

У Туреччині є україно-турецька компанія, яка виготовляє бойові безпілотники.

Її контролюють якраз Порошенко і його спільник Гладковський-Свинарчук. А директор цієї компанії – громадянин США. Це дуже непроста компанія, її дрони беруть участь в операціях в Сирії і Нагорном Карабахе, продовжує Жванія.

Операторами дронів працюють громадяни України. Зараз на Донбасі намагаються припинити стріляти. Порошенку це дуже невигідно. Його рейтинг тримається на війні. Тому в Туреччині він не відпочиває, а проводить зустрічі, мета яких – організація провокацій. Порошенко хоче зірвати мирний процес. У нього немає можливості віддати наказа напряму воєнним і зірвати перемир’я. Тому він хоче використати дрони і операторів, які нікому нічого не скажуть.

Саме тому він зараз в Туреччині у цей момент веде переговори зі страшними людьми. Порошенко не вперше використовує кров, щоб отримати бажане. Влада зобов’язана його зупинити!

Я знову закликаю генерального прокурора, Ірину Венедіктову, викликайте мене на допит. Я розкажу всю правду.

Варто зазначити, що схожий інсайд, сьогодні вранці подавав і телеграм канал “Женщина с косой”

У кулуарах ходять чутки, що у Порошенка в Туреччині намічені зустрічі, є інформація, що зустріч буде з російськими посередниками з «лондонської тусовки».Відомо, що Петро Олексійович буде просити росіян активніше «тиснути» на Зеленського в питанні просування законопроекту про «Особливий статус Донбасу», а Петро Порошенко буде «тиснути» зі свого боку не даючи Зеленському нічого зробити, а якщо він спробує, то Порошенко влаштує « майдан », пише телеграм канал.

Також Петро Олексійович вкрай зацікавлений, щоб більш не було обмінів між Україною-ЛДНР-Росією.Пер Олексійович полетів не відпочивати, а готуватись до осені.

Варто зазначити, що інсайд “Женщины с косой”, має нотки співзвучності зі словами Жванії.Що ж тепер питання тепер лише за Венедіктовою – Жванія готовий свідчити. Українці ж зазначають в коментарях до відео, що Зеленський повинен активно діяти, адже після таких слів, президент напевне схопився за голову.

Джерело:korupciya.com

Зеленський схопився за голову дізнавшись його істинну причину поїздки в Туреччину: Порошенко шoкyвaв вчинком