Це Неля Штепа, мер Слов’янська. Є свідок, який стверджує, що вона разом з Гіркіним кaтyвaлa і вбuлa нашого офіцера СБУ. Відео

Колишнього мера Слов’янська Нелю Штепу підозрюють у вбивстві офіцера Служби безпеки України Геннадія Беліченка 13 квітня 2014 року поблизу села Семенівка Донецької областіПро це повідомляє «Інформаційний простір».

5 червня 2020 року до відділу поліції надійшла заява офіцера СБУ Андрія Дубовика, який попросив допитати його в якості потерпілого щодо подій 13 квітня 2014 року.

За його інформацією, тоді Штепа з російським терористом Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) та іншими особами вчинили вбивство Геннадія Беліченка, а також умисні тяжкі тілесні ушкодження іншим офіцерам СБУ.

Матеріали внесено до ЄРДР 29 травня 2020 року.

Колишній мер Слов’янська Неля Штепа була затримана 11 липня 2014 року, в СІЗО її утримували до 20 вересня 2017 року, після чого суд відправив її під домашній арешт.

Її звинувачують у створенні терористичних організацій і замах на територіальну цілісність України

Нагадаємо

«Ти ж хотіла русского міра!»: киянка змусила Нелю Штепу, яка є зараз членом партії ОПЗЖ тікати з супермаркету (відео)

Штепу застукали у київському супермаркету за покупками

Ексмерку Слов’янська Нелю Штепу, обвинувачену в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та створення терористичної групи, зловили в київському торговому центрі «Орнамент» за покупками.

ідео зі Штепою зняла жінка, влаштувавши їй допит у супермаркеті.

Коли стався цей інцидент – невідомо. Відео з’явилося на сторінці користувача Позивний Колим у Twitter 29 січня.

Джерело

Це Неля Штепа, мер Слов’янська. Є свідок, який стверджує, що вона разом з Гіркіним кaтyвaлa і вбuлa нашого офіцера СБУ. Відео