Філатов -Зеленському: Коли до нас приїжджав Порошенко, у нього було дві-три машини, ми за ним в автобусі. А зараз у кортежі 50 машин із мигалками

Кортежі представників нинішньої влади “навіть не снилися” колишньому президенту України Петрові Порошенку; звідси і негативне ставлення до партії “Слуга народу” у Дніпрі, вважає міський голова Борис Філатов.

Жителі Дніпра бачать, що представники “Слуги народу”, які прийшли до влади у країні, такі самі, як і люди старої влади, тільки ще гірші. Таку думку в інтерв’ю “РБК-Україна”, яке опублікували 3 серпня, висловив дніпровський міський голова Борис Філатов.

За його словами, кортежі, у яких їздять нинішні керівники, п’ятому президенту Петрові Порошенку “навіть не снилися”.

“Я це точно знаю. Коли до нас у місто приїжджав Порошенко, у нього було дві-три машини, навіть ми за ним бовталися в автобусі по дорозі. А зараз у кортежі 50 машин із мигалками”, – заявив Філатов.

Він стверджує, що протягом останніх місяців рейтинг “Слуги народу” у Дніпрі катастрофічно впав, тому ніхто досі не знає імені кандидата в мери міста від партії влади.

“Ми міряли всіх, я перемагаю будь-якого кандидата від “Слуги народу” з розривом у три рази. Більш того, за останніми тенденціями шанси вийти у другий тур з’явилися, зокрема, у моїх давніх завзятих опонентів – Олександра Вілкула та Загіда Краснова. Бо якщо вони піднажмуть, то, може, я зайду у другий тур не зі “слугою народу”, а з кимось із них. Це те, про що не можна було подумати навіть місяць тому”, – сказав мер.

Журналісти “Радіо-Свобода” зафіксували як все відбувалося насправді:

Вибори до місцевих органів влади в Україні заплановано на 25 жовтня.

На виборах до Верховної Ради 2019 року висуванці “Слуги народу” здобули перемогу в 16 із 17 мажоритарних округів Дніпропетровської області.

Філатов -Зеленському: Коли до нас приїжджав Порошенко, у нього було дві-три машини, ми за ним в автобусі. А зараз у кортежі 50 машин із мигалками