Ці злодії лишили нашу країну майбутнього, а дітей зробили людьми другого сорту, що працюють в інших державах…

Дуже багато бруду і негативу,який обіцяв в вересні Порошенко із своїми» халуями «ми бачимо в постах. Невже совість в наш час можна купувати за дарма? 5 років руйнували,грабували,посилали на страту молодих,патріотично налаштованих хлопців,на війну, яка навіть не вважалася війною. Тільки труни заполонили всю Україну. Горе лилося рікою у сім’ях загиблих. Цей жах мав тривати, доки в країні наживалися на людському розпачі. Нелюди,що зараз збирають натовпи і кричить ганебні репліки в бік нашого президента, вони ще змагаються за місця в парламенті і звинувачують Зеленського в зраді.

Що ,українці,повернемося на зад до пекла?
Зараз в цьому пеклі знаходиться наш президент.
Яка його вина в тому,що він,маючи все,що може мати щаслива людина,вступився за народ?

Кричать, що Україна єдина. Воно так і є, але тих,хто цю єдність руйнує, треба гнати подалі від нашої держави .

Лише , уважно придивіться,хто з самого початку підставляє і руйнує все, до чього спрямовує наш президент. Ці злодії іще керують нашою державою, хоч люди,чекали справедливого покарання тим,хто зробив Україну залежною від боргів, країною із зруйнованою економікою і нещасними пенсіонерами, що все життя сплачували податки, а виживають на жебрацьку пенсію.

Ці злодії лишили нашу країну майбутнього, а дітей зробили людьми другого сорту, що працюють в інших державах, щоб прогодувати сім’ї. Що їх чекає? Скажете, що в цьому кошмарі знову винен Зеленський зі своєю командою?

Богдан звиннив президента в марнотратствіі і в боргах. Хто ж лишив йому ці борги? Випадково не ті, що збирають свої шобла під радою, розраховуючись народними грішми з ними за підтримку.

Що знову проголосуємо за цих негідників?
Чи краще озирнемося і запитаємо у себе самі, хто має право бути господарем своєї країни, країни, яку лишили майбутнього, а народ кинули на виживання?

Адже,тоді не було епідемії і війну всими шляхами треба було припиняти, щоб наші герої зараз будували наше майбутнє, а не лежали на кладовищах. Українці, ми маємо гарного президента ,такого ще треба пошукати. Не зрадьте його, підтримайте тих, хто йде за людські інтереси. Ми обов’язково переможемо цю гниль, що вкрала у нас і наших нащадків надію на майбутнє💚

Ці злодії лишили нашу країну майбутнього, а дітей зробили людьми другого сорту, що працюють в інших державах…