До сліз: Юрій Горбунов присвятив пісню своїй дружині Катерині Осадчій з нагоди дня народження (відео)

Вчора, 12 вересня, українська телеведуча Катерина Осадча відсвяткувала день народження. Знаменитості виповнилося 37 років. З цієї нагоди її чоловік, актор і ведучий Юрій Горбунов написав зворушливу композицію, яку виконав у дуеті з музикантом Дмитром Шуровим.

День народження Осадчої – це подія, на яку зібралося багато знаменитостей. Серед них співаки, актори, колеги ведучої з телевізійного майданчика. Коханий Каті вирішив зробити їй особливий подарунок, який точно запам’ятається надовго, – пише 24 канал.

Гостей радував свою музикою український співак Pianoboy (справжнє ім’я – Дмитро Шуров). Проте одна із композицій виявилася надзвичайно романтичною, адже прозвучала у виконанні Юрія Горбунова.

Осадча опублікувала зворушливий ролик на особистій сторінці в інстаграмі. На відео її коханий виконує пісню під акомпонемент Дмитра. Головні слова у цьому треку “Хочу бути поруч з такою, як ти” до сліз розчулили телеведучу. Вона не очікувала такого сюрпризу і не змогла стримати емоцій, що вирували всередині.

Це був неймовірний день. Дякую, Юро, за цей сюрприз і слова, що звучали в пісні,– написала Осадча під відео. 

Дует видався і справді чудовим. Гості були в захваті від побаченого та почутого, адже організація свята була на найвищому рівні. Дмитро Шуров допоміг Юрію реалізувати задуманий подарунок для Каті, який вона ще довго згадуватиме, як одну з найприємніших митей цього теплого осіннього дня.

Источник: amazing-ukraine.com

До сліз: Юрій Горбунов присвятив пісню своїй дружині Катерині Осадчій з нагоди дня народження (відео)