Правда про борт АН-26 який зазнав кaтaстрoфи прорвалась в прямий ефір. Виявляється, літак був…

Літак АН-26, який зазнав аварії в Чугуєві , мав пошкодження, але отримав дозвіл на посадку з затримкою. Диспетчер спочатку дав дозвіл на посадку на аеродромі іншому борту, в якому був син командувача Повітряних сил ЗСУ Сергія Дроздова.

Про це заявив голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер в ефірі “Свободи слова Савіка Шустера”.

Чиновник зазначив, що син Дроздова також є курсантом університету ім. Івана Кожедуба, і в день катастрофи брав участь в навчальних польотах в іншому літаку.

Таким чином Кучер побічно звинуватив Дроздова в тому, що останній вплинув на черговість посадки двох бортів.

“Не буду говорити, посадили, бо там був син, я просто констатую факт, що на другому борту був син пана Дроздова”, – заявив глава ОДА.

У свою чергу сам Дроздов підкреслив, що коли отримав інформацію про катастрофу, спочатку думав, що його син загинув.

“Літак, який знаходився на посадці на віддалі 4 км і другий, який знаходився на траверзі, і ще повинен пролетіти по прямій близько 6 км, щоб виконати розворот і зайти на посадку, то, будь ласка, порахуйте, розберіться, а потім звинувачуйте керівника польотів . Ніяких вказівок керівника польотів я не давав “, – сказав він.

Раніше ми писали, що єдиний вижив під Чугуєвом розповів про останні хвилини на борту Ан-26 .

До слова, дивіться в новому випуску “Свободи слова Савіка Шустера” про те, чому загинули 26 військових під час навчального польоту, в якому стані взагалі знаходиться українська військова авіація. Також експерти висловлюються про війну між Вірменією і Азербайджаном і обговорюють багато інших актуальних сьогодні тем.

Головна тема “Свободи слова Савіка Шустера” – катастрофа Ан-26 під Чугуєвом

Нагадаємо, що в минулому випуску “Свободи слова Савіка Шустера” експерти обговорювали різноманітні теми. Зокрема, екс-глава Верховної Ради Української РСР Станіслав Шушкевич прокоментував “таємну інавгурацію” Олександра Лукашенко, назвавши її “коронацією”.

Шушкевич висловився про “таємну інавгурацію” Лукашенко

Також глава МЗС Дмитро Кулеба чітко розповів про позицію України по Олександру Лукашенко і в цілому ситуації в Білорусі.

Кулеба озвучив позицію України по Білорусі

Під час розмови про місцеві вибори, які пройдуть в Україні 25 жовтня, мер Дніпра Борис Філатов розповів, як в Умані зареєстрували двох клонів мера, а самого мера зняли з реєстрації, і хто за цим стоїть.

Філатов висловився про реєстрацію двох клонів мера в Умані

Не оминули гості студії стороною і тему коронавируса. Так, Юлія Тимошенко поділилася жахами пережитої хвороби .

Тимошенко поділилася страхами, яким піддалася під час COVID -19

А ще відомий біолог-генетик Олександр Коляда розповів, коли варто очікувати вакцину від COVID-19, а також висловився про ефективність карантину і про ціни на ПЛР-тести.

Біолог-генетик Олександр Коляда розповів про коронавірус

Источник: www.bn24.biz.ua

Правда про борт АН-26 який зазнав кaтaстрoфи прорвалась в прямий ефір. Виявляється, літак був…