“Вона помирає….”: Порошенко зробив емоційну заяву – у прямому ефірі. Українці приголомшені!

Нардеп закликав український уряд не займатися цифрами, а відновити кошти Коронавірусного Фонду.

Лідер партії Європейська солідарність, колишній президент України Петро Порошенко заявив, що українцям все одно, скільки жертв коронавірусу в інших країнах, якщо в Україні вмирають їхні рідні.

Таку думку політик висловив в ефірі телеканалу Україна в п’ятницю, 6 листопада.

Також Порошенко повідомив, що мати його дружини Марини Людмила Переведенцева перебуває в критичному стані через інфікування COVID-19.

“У Марини, моєї дружини, зараз в лікарні від коронавірусу помирає мама. Вона втратила свідомість. Ви Марині підіть і розкажіть цю всю нісенітницю, якою ви зараз тут вантажите телеглядачів. <…> Мені байдуже, скільки людей помирають в Німеччині або Буркіна Фасо “, – відповів політик на дискусію гостей студії про статистику коронавірусу в інших країнах.

Нардеп зазначив, що боляче втрачати рідних, і закликав уряд займатися не статистикою, а відновленням засобів Коронавірусного Фонду.

У свою чергу депутат від правлячої партії Слуга народу Михайло Радуцький висловив співчуття родині Порошенка, а також нагадав, що саме при п’ятому президентові звільнили багатьох лікарів, які могли б сприяти боротьбі з коронавірусом, і “відправили їх на полуницю в Польщу”.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Державна аудиторська служба почала перевірку Фонду боротьби з COVID-19. За словами глави уряду, вся інформація про Фонд є абсолютно прозорою і відкритою і оновлюється в постійному режимі.

Джерело:korupciya.com

“Вона помирає….”: Порошенко зробив емоційну заяву – у прямому ефірі. Українці приголомшені!