Всеукраїнський cкaндaл! Замість “Гlмнy України”: на Закарпатті новообрані нардепи заспівали гiмн сусідньої країни (відео)

У Сюpтівcькій 0ТГ, що на 3aкaрпaтті, новooбрані дeпутатu прoігнopувалu державнuй слaвeнь та на засіданні заcпівaлu гімн Угорщuнu.

Про це пuшуть у спільноті Закарпаття ТОП. (щоб переглянути відео доскрольте до кінця)

Також у мережі опублікували відповідне відео, на якому новообрані депутати виконують гімн сусідньої Угорщини. За кадром чути слова українською мовою, що це так депутати приймають присягу, виконуючи гімн іноземної держави.

Автор відео відзначає, що голова цієї ОТГ вже і раніше потрапляв у скандали, зокрема продав приміщення сільради та клубу, а також заявляв, що “українці вороже ставляться до угорців”.

Також зауважується, що правоохоронні органи не реагують на дії місцевих депутатів. Жителі Закарпаття побоюються, що у них може статись таке ж саме, що було і в Криму.

Про ” подвиги” цього одіозного екс-голови Сюртівської сільської ради вже писали у ЗМІ. На жаль, правопохоронні органи скромно мовчать. На місці колишнього клубу зараз ресторан, приміщення сільради виставлено га продажу, але…. правопохоронці мовчать. Мовчать і про той факт, що голова ОТГ в інтерв’ю стверджував, що українці вороже ставляться до угорців. Хіба це не розпалювання міжнаціональної ворожнечі?

Про фальсифікацію виборів взагалі окрема тема. Безкарність породжує нові злочини. У день гідності і свободи України у Сюртівській ОТГ приймали присягу і співали угорський гімн. Виходить, що присягали на вірність сусідній державі?У нас готують кримський сценарій, а потім плакатимуться і голоситимуть про втрату Закарпаття? Здається, сценарій відкатаний.

Всеукраїнський cкaндaл! Замість “Гlмнy України”: на Закарпатті новообрані нардепи заспівали гiмн сусідньої країни (відео)