Тільки що мій синочок став ангеликом: Поmер дворічний малюк, який oбгoрiв у зачиненій машині: “Артемко мyчuвcя 5 місяців”

У Артема виявили 36% опіків тілаОбірвалося життя маленького Артемка, який отримав сильні опіки.Про смерть маленького українця повідомляють у Благодійному фонді “ВІРЮ У ДОБРО”.Так, стало відомо, що перестало битися серце 2-річного Артема Ключки, який 5 місяців боровся за своє життя. У Артема виявили 36% опіків тіла, які він отримав коли в машині замкнула проводка.

Обірвалося життя маленького Артемка, який отримав сильні опіки“Артемка не вдалося врятувати, його забрав Бог до себе. Я дуже сильно співчуваю рідним, життя не завжди приносить тільки радість, в ньому бувають дуже важкі моменти, але потрібно зібратися і жити далі, незважаючи ні на що, життя одне”, – сказано у повідомленні.

Наразі необхідно перевезти тіло малюка з Києва до Полтавської області. 2-річний Артемко разом з молодими батьками і сестричкою жив в селі Придніпрянське Кобеляцького району Полтавської області.

Нагадаємо, що 24 вересня Артемко сидів в машині, а його мама стояла поруч на вулиці. І в одну мить замкнула проводка. В дитини були виявили термічний опік голови, обох кінцівки, ділянки лівого колінного суглоба, опік дихальних шляхів, опік кон’юнктиви та повік обох очей. Загальна площа опіків тіла становила 36%.

Знай 

Тільки що мій синочок став ангеликом: Поmер дворічний малюк, який oбгoрiв у зачиненій машині: “Артемко мyчuвcя 5 місяців”